април 19, 2024

Саня Борисова проговори за развода с Ники Илиев: Простих му! (Актрисата все пак отказва да споменава името му - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/sanya-borisova-progovori-za-razvoda-s-niki-iliev-prostih-mu-aktrisata-vse-pak-otkazva-da-spomenava-imeto-mu-podrobnosti/156515 Kliuki.net
Саня Борисова проговори за развода с Ники Илиев: Простих му! (Актрисата все пак отказва да споменава името му - Подробности)

Саня Борисова с мъка говори за бившия си, концентрирала се е върху работата си

Актрисата Саня Борисова призна в предаването „На кафе”, че е успяла да прости на бившия си съпруг Ники Илиев, с който се раздели драматично преди близо година. Тя бе категорична, че е добре хората, които са били толкова близки, да запазят приятелските си отношения след разлъката. [caption id="attachment_147806" align="aligncenter" width="640"]Саня Борисова и Ники Илиев развод Снимка: Фейсбук[/caption] „Трябва да намериш място и време, където да простиш”, обясни житейската си философия красавицата, която обаче не назова името на Илиев нито веднъж в интервюто си. Тя обясни, че се готви да участва в нов проект, затова тренира усилено азиатския бойни спортове. Саня не навлезе в подробности за бъдещия филм, но даде да се разбере, че е много отдадена на работата си, с която очевидно лекува проблемите в личния си живот, предават от Hotnews.bg.