април 26, 2024

Саня Борисова раздава шамари в Живи легенди! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/sanya-borisova-razdava-shamari-v-zhivi-legendi-video/143121 Kliuki.net
Саня Борисова раздава шамари в Живи легенди! (ВИДЕО)

Саня Борисова е неузнаваема в Живи легенди и ролята й е малко агресивна

Саня Борисова раздава шамари на поразия в Живи легенди!

Куризното е, че героинята на актрисата има тик, който я кара да удря почти всеки, попаднал й пред очите.

[caption id="attachment_65811" align="alignright" width="300"]Саня Борисова раздава шамари в Живи легенди Саня Борисова раздава шамари в Живи легенди[/caption]

В една от сцените тя дарява със звучен плесник съпругата на учителя си по рисуване, а видеото вече се радва на огромен интерес в мрежата, забеляза Kliuki.net.

Премиерата на Живи легенди беше през февруари и филмът на половинката на Саня Борисова – Ники Илиев, вече набира скорост откъм зрителски интерес. Ники Илиев прави втори опит като режисьор.

Предишната му продукция Чужденецът събра, както критики, така и одобрения, но този път изглежда е случил със сюжет и екип. Саня Борисова и Ники Илиев са двойка и в Живи легенди, също като в реалността.

Двамата се венчаха преди време и сватбата им беше една от най-красивите у нас. Саня Борисова и Ники Илиев мислят за продължение на семейството си, но работните им проекти засега са на първо място.

В Живи легенди Саня Борисова изпъква дори на фона на име като Микеле Плачидо, убедени са нейните фенове. Ники Илиев признава, че предпочита да залага на близки хора, защото както той споделя, кино се прави с приятели.

Резултатите са налице, а публиката високо оценява Живи легенди.

Вижте сами в откъса как се представя Саня Борисова!