февруари 01, 2023

Саня Борисова състарена на премиерата на "Живи легенди"

https://kliuki.net/kliuki/sanya-borisova-sastarena-na-premierata-na-zhivi-legendi/142608 Kliuki.net
Саня Борисова състарена на премиерата на "Живи легенди"

Саня Борисова състарена на премиерата на новия си филм

Актрисата Саня Борисова лъсна състарена на премиерата на филма „Живи легенди“. Звездата от „Чужденецът“ и „Забранена любов“ е направо неузнаваема и окончателно се е разделила с младежкото си излъчване.

По време на премиерата хубавата Саня пристигна с бяла рокля и прическа, която й придаваше вид на поне 40-годишна жена. Освен това присъстващите забелязаха, че съпругата на режисьора Ники Кънчев изглежда видимо изтощена.

Дали причината за умората е натоварения график на Саня, или както се шушука, очакването на нов член на семейство Илиеви, не е ясно. Факт е обаче, че цяла вечер Ники Илиев не се отдели от съпругата си и не я изпускаше от поглед.

[caption id="attachment_61835" align="aligncenter" width="268"]Саня Илиева се състари сн. Булфото Саня Илиева се състари сн. Булфото[/caption]

Звездната двойка се венча преди две години, но по всичко личи, че двамата са влюбени, както в първия ден от брака си.

На премиерата обаче Саня изглеждаше видимо променена. Дори професионалния грим на актрисата не можа да скрие изтощението, изписано на лицето й.sanq 7 sanq 4 sanq 3 sanq 2

Що се отнася до фирма, то лентата пожъна бурен успех още с премиерата си. Киносалоните бяха препълнени от посетители, а желаещите да видят новия проект на Ники Илиев се тълпяха пред вратите на мултиплекса. В продукцията участват както български звезди като Яна Маринова, Орлин Павлов, Георги Кадурин, Димо Алексиев и Любомир Ковачев, така и световни легенди като Микеле Плачидо, който за съжаление не успя да присъства на премиерата.