април 28, 2024

Съпругът на Алла Пугачова показа 9-годшната им дъщеря (Лиза порасна и одра кожата на майка си – Снимки)

Гордият татко се похвали с порасналата им госпожица Лиза

https://kliuki.net/kliuki/saprugat-na-alla-pugachova-pokaza-9-godshnata-im-dashterya-liza-porasna-i-odra-kozhata-na-mayka-si-snimki/207308 Kliuki.net
Съпругът на Алла Пугачова  показа 9-годшната им дъщеря (Лиза порасна и одра кожата на майка си – Снимки)

Максим Галкин показа снимки на дъщеря им Лиза. Деветгодишната ученичка се появи на фото след седем години като баща й я снима до неин кадър от ранното детство.

Семейството на Алла Пугачова след като избяга от Русия се установи за постоянно в Израел. Но лекарите препоръчаха на 74-годишната артистка да не живее през лятото там заради горещия климат. Който вреди на болното сърце на примадоната.

Затова изпълнителката на „Милион рози” се установи за кратко в Латвия, където почива заедно със съпруга си двете деца – Лиза и Хари.

Съпругът на Алла Пугачова  показа 9-годшната им дъщеря (Лиза порасна и одра кожата на майка си – Снимки)

Комикът напоследък започна да публикува семейни  снимки в социалната мрежа. Като сега обърна по-голямо внимание на порасналата си дъщеря. Галкин пусна колаж от два фотоса, първият от които е направен в ранното детство на момичето, а втория е актуален. Русото ангелче повтори архивния кадър. Тя позира на същото място и в подобен тоалет. А феновете на арт двойката са категорични, че расте като копие на Алла.

От къдрокосо бебе с пухкви бузки днес щерката на Пугачова се е превърнала в госпожица с изразителни черти. А Максим Галкин написа към фотото – Лиза – седем години по-късно.

Съпругът на Алла Пугачова  показа 9-годшната им дъщеря (Лиза порасна и одра кожата на майка си – Снимки) - Снимка 2

Семейството на почивка в Юрмала

Потребителите на социалната мрежа засипаха наследничката на Пугачова с комплименти и се надяват да видят Лиза каква красавица ще е след още седем години.

Източник: Космо ру