март 05, 2024

Сървайвър с почти фатален старт - участник си глътна езика

https://kliuki.net/kliuki/sarvayvar-s-pochti-fatalen-start-uchastnik-si-glatna-ezika/143675 Kliuki.net
Сървайвър с почти фатален старт - участник си глътна езика

Сървайвър тръгна опасно и смъртта надвисна още в самото начало

Сървайвър ще прикове погледите на зрителите, но дали пък няма да му е на лош късмет скорошна ситуация с един от участниците...

Оказва се, че още в самото начало, се стигнало до неприятен инцидент в риалитито, научи Kliuki.net.

Медицинският екип бил вдигнат спешно на крак, защото смъртта надвиснала над един от избраните в отборите.

[caption id="attachment_70655" align="alignright" width="300"]Сървайвър Сървайвър за малко да донесе нова смърт[/caption]

Заради огромните жеги, той внезапно припаднал, в резултат на което си глътнал и езика пише изданието ШОУ, предава lifestyle.bg.

За щастие, положението било бързо овладяно и той се върнал в съзнание след минути. Продуцентите на Сървайвър буквално изпаднали в паника да не ги застигне онази участ от 2009 година.

Тогава кметът Нончо Воденичаров, който беше и изпълнител, си отиде от инфаркт. Сърцето му спря в рамките на едно от състезанията във формата, което се проведе на Филипините.

Възможно е Евтим Милошев да спести кадрите от случилото се наскоро, за да не стресира зрителите на бТВ. За разлика от Къртицата, която разчита на всякакви апокалипсиси да си вдига рейтинга, създателите на Сървайвър, не възнамерявали да го правят.

Само времето ще покаже обаче какво ще решат окончателно, а междувременно вече имало разделение на лагери между новобранци и ветерани, което довело до конфликт в Сървайвър.