май 02, 2024

Съвсем се стопи: Анджелина Джоли втрещи с прекомерна слабост (Сякаш вятърът всеки момент ще отнесе актрисата – Снимки)

Холивудската знаменитост притесни феновете си, прилича на сянка заради ниското си тегло

https://kliuki.net/kliuki/savsem-se-stopi-andzhelina-dzholi-vtreshti-s-prekomerna-slabost-syakash-vyatarat-vseki-moment-shte-otnese-aktrisata-snimki/209552 Kliuki.net
Съвсем се стопи: Анджелина Джоли втрещи с прекомерна слабост (Сякаш вятърът  всеки момент ще отнесе актрисата – Снимки)

Летище Джон Ф. Кенеди бързо се превърна в почти единствения „червен килим“ за Джоли. Актрисата не отива на лъскави събития , появява се само на  улицата и то в много редки случаи от десет до седем.

Откакто лъсна в "траурния" си образ Джоли от известно време, подхрани слуховете за  депресия. Между другото, актрисата набързо започна да се заяжда с Брад Пит.   Ако бившият й съпруг  намери нова любима, същото не може да се каже за Джоли.

И ако бившият й вече е намерил ново гадже и започна активно да се появява публично, това едва ли можете да се твърди  за Анджи. Между другото, когато сравняват новата страст  на Брад с Джоли, мнозина говорят не в полза на известната актриса.

Феновете са загрижени за прекомерната слабост на звездата. Интернет потребителите в мрежата го казаха, може би не много тактично, но уместно: „На тази снимка Анджелина Джоли изглежда толкова кльощава, цялата кожа и кости“.

Съвсем се стопи: Анджелина Джоли втрещи с прекомерна слабост (Сякаш вятърът  всеки момент ще отнесе актрисата – Снимки)

Изглежда, че бившата съпруга на Пит специално избира неща, които подчертават нейната слабост. Звездата винаги показва изпъкналите си ключици, носи отворени обувки и показва тънките си като кибритени клечки ръце с изпъкнали вени. В същото време вътрешни хора казват, че сега теглото й варира около 45 кг с височина 169 см.

Но въпреки това актрисата има страхотно чувство за стил. На летището Анджи се появи в черно двуредно палто с широки ръкави. Джоли подчерта тънката си талия, като закопча тоалета си с лъскави копчета.

Актрисата съчета палтото си с авиаторски слънчеви очила, класически панталон и черни високи обувки. Стилен, но в този вид полетът за Джоли очевидно няма да е най-удобният.

Съвсем се стопи: Анджелина Джоли втрещи с прекомерна слабост (Сякаш вятърът  всеки момент ще отнесе актрисата – Снимки) - Снимка 2

Актрисата не забрави за любимия си атрибут за тази година - чанта от Celine. Бежово-черният аксесоар се превърна в хармонично допълнение към няколко визии на Анджи.

С настъпването на есента изглежда настъпват добри времена за стила на Джоли. Холивудската звезда се опита да носи топли палта през цялото лято - сега има поне някаква хармония във външния вид на актрисата.

Източник: Wday.ru