октомври 03, 2023

Семейство Клуни заведе близнаците на разходка с лодка (Джордж и Амал почиват с децата в Италия – Снимки)

Появата на звездното семейство предизвика фурор край езерото Комо

https://kliuki.net/kliuki/semeystvo-kluni-zavede-bliznacite-na-razhodka-s-lodka-dzhordzh-i-amal-pochivat-s-decata-v-italiya-snimki/206729 Kliuki.net
Семейство Клуни заведе близнаците на разходка с лодка (Джордж и Амал почиват с децата  в Италия – Снимки)

Семейство Клуни почива в лятната си резиденция в Италия край езерото Комо  заедно с 6-годишните си деца Ела и Александър. Холивудския актьор и адвокатката бяха облечени в ежедневни тоалети и показаха, че още са влюбени като в първия ден на тяхното запознанство, което бе преди години.

Звездното семейство предизвика небивал интерес сред местните, а двойката дори махна за поздрав на хората, слизайки от моторната лодка.

Джордж бе облякъл синя тениска и панталон в нуди цвят. А 45-годишната му половинка бе с мини рокля в черно, еспадрили и шапка от слама.

Порасналите им близнаци бяха с летни дрехи. Ела бе с вързана на опашка прибрана коса и гащеризон в черно и бяло. Близнакът й Алекс подобно на баща си бе със синя блузка , светли шорти и очила за защита от слънцето.

От доста време насам звездните съпрузи  не бяха показвали публично наследниците си и тази морска разходка край италианската им вила предизвика небивал интерес сред любопитните зяпачи.

Скоро актьорът си призна, че е много щастлив с жена си и  близнаците и, че е влюбен в тях, като добави, че има голям късмет с Амал, която преобърнала живота му към много по-добро.

Източник: тялото.бг