февруари 01, 2023

Семейството на Крисия пред фалит - разчитат на нея да ги издържа?!

https://kliuki.net/kliuki/semeystvoto-na-krisiya-pred-falit-razchitat-na-neya-da-gi-izdarzha/142580 Kliuki.net
Семейството на Крисия пред фалит - разчитат на нея да ги издържа?!

Семейството на Крисия Тодорова е във финансова криза, от богатството им няма и следа

Семейството на Крисия Тодорова бързо се превърна от обикновена фамилия в едни от най-обсъжданите хора в страната. Родителите на малката, но талантлива Крисия, бяха буквално разследвани от родните медии, за да се разбере какъв е бизнесът на бащата Марин и как всички те водят толкова охолен живот.

[caption id="attachment_61628" align="alignleft" width="300"]Семейството на Крисия е пред банкрут Семейството на Крисия е пред банкрут[/caption]

Истината обаче се оказа съвсем различна. Семейството на Крисия буквално било пред банкрут, издават техни близки. От около година насам фирмата на таткото не вървял изобщо. Градските клюкари дори издават, че от богатството на семейството на Крисия вече няма и следа. "Преди бяха богати. Хвалеха се с охрана, шофьори, прислуга. Сега от това няма и следа", шушукат хората от Разград.

Семейството на Крисия дори било ипотекирало семейния хотел, за да се справят с дълговете. Затова майката и бащата на деветгодишното момиче сериозно обмисляли да разпродадат всичко в Разград и да се преместят в София. В столицата семейството на Крисия се надява да се възползва от нейния успех в "Шоуто на Слави" и на евентуалната й кариера, която да последва известността й. "Родителите й очакват тя да започне да развива кариерата си на певица и да ги издържа, поне докато Марин завърже връзки и успее да стартира нов бизнес", издават близки до семейството на Крисия, предават от ПИК.