април 28, 2024

Сенки над Бъкингам: Кралицата и принц Уилям плачат за здравето на Чарлз (Какво се случва с краля и Кейт?)

Великобритания е в смут, уелският принц спешно отмени бизнес дела по лични причини

https://kliuki.net/kliuki/senki-nad-bakingam-kralicata-i-princ-uilyam-plachat-za-zdraveto-na-charlz-kakvo-se-sluchva-s-kralya-i-keyt/218883 Kliuki.net
Сенки над Бъкингам: Кралицата и принц Уилям плачат за здравето на Чарлз (Какво се случва с краля и Кейт?)

Изглежда, че в кралското семейство Уиндзор е започнал период на истинска трагедия. Както стана известно вчера, 27 февруари, принц Уилям спешно отмени всичките си държавни дела по „семейни причини“. Всичко се случи сутринта: Негово височество трябваше да говори в параклиса "Свети Георги" на панихидата на своя кръстник, покойния гръцки крал Константин.

Точно в 9:00 сутринта лондонско време престолонаследникът се обади лично на гръцкото кралско семейство, което присъстваше на службата, за да ги уведоми, че няма да присъства поради „личен въпрос“. Феновете са сигурни, че всичко се дължи на влошеното здраве или на Кейт Мидълтън, или на Чарлз III.

Работата е там, че репортерите успяха да заснемат сутрешни снимки на кралица Камила, която пристигна в параклиса няколко минути преди началото, но плака почти през цялата церемония. Обърнете внимание, че Чарлз III не се е появявал публично повече от две седмици поради прегледи и лечение на онкология, която беше открита при него в началото на февруари 2024 г.

Що се отнася до състоянието на Кейт Мидълтън, британците вече буквално бият тревога. Принцесата беше оперирана на 16 януари, но все още не се е появявала публично, дори онлайн. На 26 февруари, служител на двореца Кенсингтън се свърза с Daily Mail и каза, че 42-годишната Кейт се „чувства по-добре“ и се възстановява в семейната вила Аделаида в Уиндзор, където работи от леглото.

Изглежда много странно, че Кейт Мидълтън не благодари за всички картички и пожелания, които несъмнено получи. Просто пълна тишина“, отбелязва Daily Mail.

Британците поискаха дворецът да покаже Мидълтън и да коментира моментното й състояние. Като пример беше посочен Чарлз III. Лекарите го диагностицираха с рак, но той все още се появява публично и коментира състоянието си. Защо не направите същото с Кейт?

Кралското семейство все още не е отговорило официално на поданиците …

Източник:wday.ru