април 27, 2024

Сензация! Събират ли се Джъстин Бийбър и Селена Гомес?

Видео в социалните мрежи показва как Селена Гомес се качва в автомобил при Бийбър

https://kliuki.net/kliuki/senzaciya-sabirat-li-se-dzhastin-biybar-i-selena-gomes/211572 Kliuki.net
Сензация! Събират ли се Джъстин Бийбър и Селена Гомес?

Вероятно се задава най-голямата звездна сензация в световен мащаб, а именно възраждането на любовта между Селена Гомес и Джъстин Бийбър. 5 години по-късно в социалните мрежи се споделя видео, в което певицата се качва в автомобил в Париж. Изненадващо на кадрите скрит в колата се вижда и Джъстин Бийбър.

 

Звездите имаха бурен романс и бяха двойка за пример въпреки честите раздели. Като гръм от рая обаче дойде последната такава. Само два месеца след нея, Бийбър се ожени за модела Хейли Болдуин. От тогава до днес двете със Селена са във вражда, породена от слуховете, че тийнидолът е изневерявал на Гомес с богаташката дъщеря. Последно Селена изкара песен посветена на Хейли, в която нарежда, че съперницата й винаги ще остане „просто нейна фенка“.

 

Слуховете се потвърждават и от факта, че на модната седмица в Париж Хейли е забелязана сама без съпруга си Джъстин Бийбър. Това е нетипично, тъй като двамата винаги са в центъра на внимание, демонстрирайки щастливата си връзка. В Париж г-жа Бийбър продължи тенденцията да копира Селена Гомес – бе забелязана с подобно облекло и да посещава места, на които е певицата. Странно е защо вместо да празнуват 5-годишнината си, Хейли се подмята по улиците на Париж по стъпките на съперницата си.

 

Някои коментари подлагат на съмнение новината за събирането на Джъстин и Селена, но слуховете се засилсват и от последната песен на певеца. В нея той се обръща към бившата си любов с послания: „Дали получава съобщенията му?“ и „Всичко през последните години е било лъжа“. Според слуховете Хейли сама влизала в профила на Бийбър и споделяла роматични статуси и снимки от негово име. Наскоро пък плъзна мълва, че сама е разпространила новина за бременност, която се оказа лъжа.

 

Източник: Фейсбук