април 19, 2024

Север-юг с нови обрати: Кузей разбива сърцето на Джемре

https://kliuki.net/kliuki/sever-yug-s-novi-obrati-kuzey-razbiva-sarceto-na-dzhemre/143118 Kliuki.net
Север-юг с нови обрати: Кузей разбива сърцето на Джемре

Север-юг с нови обрати, Кузей зарязва Симай, разбива сърцето и на Джемре

Север-юг продължава с неочакваните обрати в съдбите на героите. Нова драма ще разтърси Кузей и Джемре, чието сърце ще бъде разбито от любимия й.

Бракът на Симай и Кузей е към своя край. Научавайки, че го е излъгала за детето, съпругът слага край на брака им. Разводът обаче не минава без последици — Симай изпада в тежка депресия, а баща й получава инфаркт, когато научава.

[caption id="attachment_65820" align="aligncenter" width="300"]Кузей се развежда със Симай след като я изобличава Кузей се развежда със Симай след като я изобличава[/caption]

Драмите в Север-юг не спират до тук. Отхвърлената бивша съпруга научава от Ферхат за любовта на Кузей към Джемре и започва да крои планове за отмъщение, които ще засегнат не само Кузей, но и цялото му семейство. В същото време Ферхат работи и срещу самата Симай като изпраща на Кузей снимка, на която е със съпругата му.

[caption id="attachment_65817" align="aligncenter" width="300"]Връзката му със Зейнеп обаче съсипва Джемре Връзката му със Зейнеп обаче съсипва Джемре[/caption]

zeynep

Инфарктът на бащата на Симай събира за малко отчуждените съпрузи. В търсене на отмъщението, Кузей заминава за Адана, където се надява да открие Ферхат. Какво ще се случи между двамата мъже, тепърва ще видим. Но героят на Къванч Татлату се готви за жестока саморазправа.

djemre

Другата сюжетна линия в Север-юг също ще направи доста неочакван развой. Отношенията между Гюней и Бану ще тръгнат в неочаквана посока. Гюней заминава за Швейцария, където научава в подробности за лудостта на Бану. Въпреки това е твърдо решен да се ожени за нея и тя започва да планира сватбата през юни.

[caption id="attachment_65821" align="aligncenter" width="300"]Бану и Гюней се изясняват Бану и Гюней се изясняват[/caption]

Любовта на Кузей и Джемре за пореден път е изправена на изпитание. По време на приятелска вечеринка, Джемре показва, чувствата си към Кузей. Смутен, той целува Зейнеп, която също е увлечена по него. Това сломява Джемре, чието сърце е разбито.