април 18, 2024

"Север юг" — сериал с неочакван обрат! Гюней зарязва Джемре пред олтара

https://kliuki.net/kliuki/sever-yug-serial-s-neochakvan-obrat-gyuney-zaryazva-dzhemre-pred-oltara/142381 Kliuki.net
"Север юг" — сериал с неочакван обрат! Гюней зарязва Джемре пред олтара

Ето какво ще се случи в сериала „Север —юг“ в следващите епизоди

Изненадващи обрати настъпват в следващите епизоди на сериала „Север-юг“. Драмата между двамата брата се задълбочава, а битката им за сърцето на Джемре все по-откровена. Самата красавица се разкъсва в чувствата си към всеки от тях, докато накрая се оказва сама.

Гюней и Джемре се сгодяват, но щастието им е твърде кратко. Младата жена научава за вината на Гюней преди 5 години и е дълбоко разочарована. Кузей я моли да не съди строго брат му, но между тях започва да се отваря пропаст. Амбициозният младеж се опитва да се помири с приятелката си, но отношенията им изглеждат все по-обречени.

[caption id="attachment_60284" align="aligncenter" width="221"]Гюней зарязва Джемре пред олтара Гюней зарязва Джемре пред олтара[/caption]

djemreВ сериала ще видим още как семейството на убитото момче се опитва да научи подробности за смъртта му. Майката на момчето дори води Кузей на гроба на детето си, а сцената е една от най-емоционалните в целия сериал „Север-юг“.

[caption id="attachment_60281" align="aligncenter" width="280"]Изненадващи обрати в "Север-юг" Изненадващи обрати в "Север-юг"[/caption]

Междувременно Бану също не стои със скръстени ръце и се намесва във връзката им. Богата красавица е твърдо решена да спечели Гюней с блясъка на света, в който живее и накрая успява. Дълго време младежът се опитва да устои на лукса и разкоша, но накрая се поддава на изкушението. Малко преди сватбата с Джемре, Гюней я зарязва, за да се събере с Бану.

[caption id="attachment_60283" align="aligncenter" width="300"]Кузей не смее да признае любовта си към Джемре много дълго Кузей не смее да признае любовта си към Джемре много дълго[/caption]

В предстоящите епизоди на сериала „Север —юг“ ще видим още как Гюней бавно започва да осъзнава, че брат му е влюбен в Джемре. Той започва да ги следи и подозренията му се оправдае. Двамата обаче няма да смеят да признаят чувствата си дълго, дълго време. А след като най-после се обяснят, ще се наложи да се разделят за неопределен период от време.