юни 24, 2024

Север юг слиза от екран предсрочно, зрителите бесни!

https://kliuki.net/kliuki/sever-yug-sliza-ot-ekran-predsrochno-zritelite-besni/143743 Kliuki.net
Север юг слиза от екран предсрочно, зрителите бесни!

Север юг слиза от екран, зрители бесни

Север юг слиза от екран. Хитовата сага ще бъде прекратена за лятото, а гневни зрители засипаха с коментари сайта на Би Ти Ви и фейсбук страницата на медията. Хиляди фенове започнаха да протестират заради решението на телевизията, да спре сериала.

От 29 май в ефира на медията тръгва нов сериал, а слизането на Север юг не бе обявено. Решението на медията да свали сапунката доста подразни феновете. Интригата между Кузей и Джемре се заплита, а Баръш й предложи официално брак.

Сватбата обаче изглежда ще бъде излъчена наесен, ако сериалът тръгне отново на екран.

[caption id="attachment_71207" align="aligncenter" width="300"]Север юг слиза от екран Север юг слиза от екран[/caption]

До момента историята доста се заплете и голяма част от феновете се дразнят, заради спирането му. „Не може да го спрат“, „Стига вече, омръзна ни от номера“, възмущават се те в мрежата.

[caption id="attachment_71208" align="aligncenter" width="300"]Зрителите бесни Зрителите бесни[/caption]

Официална позиция на медията няма, като според някои Север юг излиза в лятна почивка. Вероятно вместо него на екран ще върви другия турски сериал, който телевизията подготвя да излъчва успоредно с шоуто „Сървайвър“.

Голяма част от феновете настояха за връщането на сериала Север юг или епизодите му да се излъчат до самия край. Други пък се оплакват, че от медията трият коментари от ФБ страницата, които са посветени на молбата да бъде излъчен докрай сериала.