октомври 01, 2023

Сгащиха Кристиано Роналдо в изневяра с моделка (Джорджина в ужас, че връзката му с Касандре Дейвис продължава – Снимки)

Лъсна истината за обтегнатите отношения на Роналдо и Джорджина

https://kliuki.net/kliuki/sgashtiha-kristiano-ronaldo-v-iznevyara-s-modelka-dzhordzhina-v-uzhas-che-vrazkata-mu-s-kasandre-deyvis-prodalzhava-snimki/202909 Kliuki.net
Сгащиха Кристиано Роналдо в изневяра с моделка (Джорджина в ужас, че връзката му с Касандре Дейвис продължава – Снимки)

Кристиано Роналдо бе спипан в изневяра на любимата си Джорджина, която отглежда петте му деца. Според слуховете двойката напоследък е в обтегнати отношения и имат често разправи.

На фона на тези клюки в медийното пространство се разпространиха кадри на португалеца с модела Касандре Дейвис. С нея носителят на Златната топка е бил интимен в Маями. Това се е случило преди няколко години, но чак сега се появиха снимките.

Самата Джорджина не може да скрие подозренията си, че любовната афера на половинката й с модела продължава и днес. Според медиите изневярата е факт и те продължават да наливат масло в огъня.

На интимните кадри можем да видим как Роналдо се гушка с красавицата и  целува. Двойката не може да скрие колко е влюбена и си разменят ласки. Касандре се опира на бедрото на футболния ас, а той я обарва по деколтето.

За първи път самоличността на любовницата на футболиста бе разкрита от изданието TMZ, които разбраха как се казва.

Касандре и Кристиано, които релаксират покрай басейн приличат наистина на много влюбена двойка, която демонстрира любовните си отношения, като се заливат от смях и се разхлаждат от жегата с ледени коктейли.

И настина Джорджина има за какво да се ядосва. След като роди 2 деца на Роналдо, той все още не я е направил своя законна съпруга!

Източник: Лупа.бг