September 08, 2024

Шах и мат за Джоли: Брад Пит за първи път се показа публично с Инес де Рамон (Актьорът подхрани слухове за годеж – Снимки)

Тя е на 31 години, той на 60. Но изглежда именно това момиче помогна за възкресяването на съсипания Брад след развода му с Анджи.

https://kliuki.net/kliuki/shah-i-mat-za-dzholi-brad-pit-za-parvi-pat-se-pokaza-publichno-s-ines-de-ramon-aktyorat-podhrani-sluhove-za-godezh-snimki/226490 Kliuki.net
Шах и мат за Джоли: Брад Пит за първи път се показа публично с Инес де Рамон (Актьорът подхрани слухове за годеж – Снимки)

Онзи ден в графство Нортхемптъншир в Англия се състоя едно от най-известните холивудски събития по отношение на романите - Брад Пит излезе за първи път с приятелката си Инес Де Рамон. Това стана официално изявление за връзката, което със сигурност е предупреждение за целия свят - изглежда Пит е узрял за нов брак

Буквално стъпкан, през последните 5 години Брад беше в тежка депресия заради скандалната раздяла с Джоли, която му костваше нерви и финанси заради разногласия по отглеждането и издръжката на децата. „Инес се превърна в светлината в края на тунела за него“, твърдят близки до актьора.

Известно е, че Инес и Пит започнаха да се срещат преди 2 години. Момичето е пълната противоположност на Джоли, като се започне от здравословен начин на живот (Де Рамон е треньор и диетолог) и завърши с общ поглед върху света.

Вероятно решението за официално напускане е свързано с плановете на актьора за нов брак. Между другото, Инес беше официално омъжена за Пол Уесли („Дневниците на вампира“) и според съдебните документи, цитирани от People, Инес и Пол посочиха стандартната причина за развода — „непреодолими различия“. Бившите съпрузи нямат общи деца, така че разводът им премина гладко и в края на 2022 г. Инес официално стана свободна.

Аферата  с Брад обаче очевидно започна по-рано - тя се запозна с Пит още през 2018 г. Връзката на двойката се развива бързо. Те прекарват много време в компанията на другия: ходят на срещи, пътуват, дори се появяват заедно на официални събития, въпреки че до юли 2024 г. никога не са позирали пред камерите на репортерите. През пролетта стана известно, че Пит и Инес започнаха да живеят заедно в къщата му в Лос Анджелис.

Нищо чудно отказването на децата да носят фамилията на баща си пак да е под давлението на майка им. Въпреки, че Джоли се прави на ни лук яла, ни лук мирисал, само да му покаже, че наследниците им са на нейна страна.

Източник: wday.ru