September 08, 2024

Шакира и Пике продават грандиозната си семейна вила (Вижте в какъв разкош се ширеха – Снимки)

След развода бившите се споразумяха и сега продават семейното си гнездо

https://kliuki.net/kliuki/shakira-i-pike-prodavat-grandioznata-si-semeyna-vila-vizhte-v-kakav-razkosh-se-shireha-snimki/196747 Kliuki.net
Шакира и Пике продават грандиозната  си семейна вила (Вижте в какъв разкош се ширеха – Снимки)

Колумбийската певица Шакира и испанският футболист Жерар Пике постигнаха споразумение за раздялата си и решиха да продадат грандиозната си вила в Барселона. Където се ширеха в лукс и разкош, докато бяха двойка.

Миналата седмица двойката реши да продаде къщата си, в която живяха заедно, а цената се очаква да бъде между 10,5 и 12 млн паунда.

Вилата им е с площ от 380 кв.м и се намира в частен район на половин час път от центъра с кола. Снимки на разкошното жилище се  появиха в Socialité в Туитър, давайки възможност всеки да надникне отвътре в просторния дом на бившите, които тънеха в лукс сред неутрални тонове и модерни мебели и се наслаждаваха на невероятна гледка към града.

Шакира и Пике продават грандиозната  си семейна вила (Вижте в какъв разкош се ширеха – Снимки)

Шакира и Пике продават грандиозната  си семейна вила (Вижте в какъв разкош се ширеха – Снимки) - Снимка 2

Шакира и Пике продават грандиозната  си семейна вила (Вижте в какъв разкош се ширеха – Снимки) - Снимка 3

Шакира и Пике продават грандиозната  си семейна вила (Вижте в какъв разкош се ширеха – Снимки) - Снимка 4

Вилата е снабдена с малко  футболно игрище, построено от Пике и освен това притежава собствено звукозаписно  студио и фитнес зала. Двойката често показваше видеа от дома си.

Пике в момента живее в мезонет с новата си приятелка Клара, докато Шакира все още обитава семейния дом с децата. Очаква се певицата да се премести през 2023 г , след като баща й оздравее и може да пътува.

Според споразумението, което бившите подписаха се казва, че двамата бивши са направили всичко в името на децата и те ще продължат живота си в спокойна и безопасна среда. Казва се още, че таткото ще може да бъде със синовете си по 10 дена всеки месец и по време на ваканциите.

Това означава, че Жерар ще трябва да дели времето си между Испания и Щатите, и че ще трябва да  си търси дом във Флорида, за да има постоянна база в района.