април 25, 2024

Шакира смаза Пике, взе му децата (Започва нов живот далеч от футболиста и новата му)

Шакира се взе в ръце и разказа играта на неверника Пике

https://kliuki.net/kliuki/shakira-smaza-pike-vze-mu-decata-zapochva-nov-zhivot-dalech-ot-futbolista-i-novata-mu/196420 Kliuki.net
Шакира смаза Пике, взе му децата (Започва нов живот далеч  от футболиста и новата му)

След като я унижи пред очите на целия свят с изневерите си, футболистът се изправи пред още по-сериозен проблем. На практика опозорената Шакира тъпкано му го върна чрез децата. Двамата им синове вече поотраснаха и са съответно на девет и на седем години. Раздялата на родителите им безспорно сведе проблема и до попечителството над тях. Така певицата е огромният победител в случая, тъй като официално поема грижите за децата и според съда. Макар Пике да има роля в споразумението, все пак трябва да се има предвид, че мотивите му далеч не идват от чиста съвест.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Шакира бе публично унизена, а дългогодишната им връзка се разпадна буквално за дни. Към днешна дата Пике се фука пред света с новата си, а бившата му се чуди кой път да поеме. След съдебното споразумение бащата има право да вижда децата, когато поиска. Проблемът идва от факта, че поп дивата тегли чертата и отпрашва към Маями. Именно там тя планира да изгради новия си живот – далеч от кръшкача и поредната му бройка. Компания, разбира се, ще ѝ правят децата – Милан и Саша. Нека да ѝ е на късмет!

Източник: iwoman.bg