март 28, 2024

Шакира спипала Пике на калъп с любовницата (Певицата наела детектив да следи неверника)

https://kliuki.net/kliuki/shakira-spipala-pike-na-kalap-s-lyubovnicata-pevicata-naela-detektiv-da-sledi-nevernika/166377 Kliuki.net
Шакира спипала Пике на калъп с любовницата (Певицата наела детектив да следи неверника)

Шакира е спипала Жерар Пике на калъп с любовницата му, узна Kliuki.net.

Певицата от доста време имала съмнения, че футболистът й кръшка, затова решила да се сдобие с доказателства за това. За целта тя наела детективска агенция, която да следи всеки ход на защитника на Барселона.

Наетите детективи известно време не се отделяли от Пике и не им отнело много време, за да установят, че той има връзка със сервитьорка на 25 години. Нещо повече, те осигурили солидно доказателство, което предоставили на изпълнителката – снимки на любимия й в доста интимни пози с любовницата му.

Това не оставило никакво съмнение у Шакира, че Пике има тайна афера. За да си спести допълнителното унижение, певицата платила допълнително пари на детективите, за да е сигурна, че пикантните кадри няма да станат публично достояние.

Все още не е ясно коя точно е жената, успяла да сложи край на уж стабилната връзка между колумбийката и футболиста, които бяха сочени като семейство за пример. Говори се, че Пике се е запознал с нея покрай гаджето на Рики Пудж – Хема Иглесиас, който е негов съотборник в Барселона.

Появиха се дори слухове, че въпросната любовница е засукана българка, която успяла да омае Пике с прелестите си.