април 17, 2024

Шаная Туейн разменя съпруга си с този на най-близката си приятелка

https://kliuki.net/kliuki/shanaya-tueyn-razmenya-sapruga-si-s-tozi-na-nay-blizkata-si-priyatelka-2/166895 Kliuki.net
Шаная Туейн разменя съпруга си с този на най-близката си приятелка

Певицата открива грозна изневяра, но точно тя й помага да се влюби отново

Преди около 2-3 десетилетия, Шаная Туейнстана звезда доста рязко и тио с атрактивен кънтри стил, красива визия и клипове. Тя се превърна в най-бързо продаваната жена в този стил музика.

В разгара на кариерата си, тя среща рок продуцента Робърт Джон Ланг, двамата се женят и активнио работят за още по-големите успехи на певицата. Тя се развива, прави хитове и минават годините.

Двойката отива в Швейцария, където наемат жена да им помага в ежедневните задачи и турнета. Това става и най-близката приятелка на Шаная. С времето се оказва, че половинката на певицата има връзка, после иска и развод. 

Оказва се че именно приятелката на Шаная е тази нова любима на вече бившия й съпруг. Именно тогава тя има и някои здравословни проблеми, с които се бори. Оказва се в труден период. Тогава често общува със зарязания също мъж на нейната приятелка.

И така с дългото си приятелство и доверие през годините, Шаная открива в този човек много подкрепа и дори се женят , все още са много щастливи и живеят заедно в Швейцария, където именно съдбата ги среща много отдавна.