април 20, 2024

Шарлот – безупречна, Джордж си показа езика, а Луи се прозява (Вижте децата на Кейт и Уилям на коронацията на краля – Снимки)

Дългата церемония по коронацията на Чарлз III бе истинско изпитание за наследниците на принцесата и принца на Уелс

https://kliuki.net/kliuki/sharlot-bezuprechna-dzhordzh-si-pokaza-ezika-a-lui-se-prozyava-vizhte-decata-na-keyt-i-uilyam-na-koronaciyata-na-kralya-snimki/203015 Kliuki.net
Шарлот – безупречна,  Джордж си показа езика, а Луи се прозява (Вижте  децата на Кейт и Уилям на коронацията на краля – Снимки)

На 6 май се състоя коронацията на Чарлз , син на Елизабет II, който официално стана британски монарх. Държавни глави, звезди и други важни хора пристигнаха, за да поздравят краля за това събитие.

Всички погледи бяха отправени към знаменитостите в Уестминстърското абатство оценявайки техните тоалети. Но семейството на принца и принцесата на Уелс привлече по-особено внимание.

Шарлот – безупречна,  Джордж си показа езика, а Луи се прозява (Вижте  децата на Кейт и Уилям на коронацията на краля – Снимки)

Кейт Мидилтън бе облечена в луксозен тоалет на Александър Маккуин и засенчи всички присъстващи. Роклята й бе украсена с флорална бродерия която имаше специално значение. Розата, нарцисът, трилистникът и бодилът представляваха четирите държави в Обединеното кралство – Англия, Шотландия, Уелс и Ирландия и тяхното единство. А на главата си носеше венец на същия дизайнер със сребърни инкрустации.

Шарлот – безупречна,  Джордж си показа езика, а Луи се прозява (Вижте  децата на Кейт и Уилям на коронацията на краля – Снимки) - Снимка 2

Принцеса Шарлот бе издокарана в снежно бяла рокля на Александър Маккуин и също носеше скъпоценна лаврова диадема, в стила на майка си.

За децата на първия по реда за трона и съпругата му беше трудно да сдържат емоциите си по време на това важно събитие. По време на предишни техни изяви, те правеха необичайни лудории. И Шарлот, която сега се държа като истинска благородничка преди беше палава, гримасничеше и си показваше езика на папараците.

Шарлот – безупречна,  Джордж си показа езика, а Луи се прозява (Вижте  децата на Кейт и Уилям на коронацията на краля – Снимки) - Снимка 3

Този път малката госпожица, която стана на 8 се държа доста сериозно,  даже величествено.Яно и луксозния й вид също е повлиял да се държи сериозно.

Братята й обаче не винаги се сдържаха. Малкият Луи често  се прозяваше и демонстрираше, че случващото му е скучно.

Шарлот – безупречна,  Джордж си показа езика, а Луи се прозява (Вижте  децата на Кейт и Уилям на коронацията на краля – Снимки) - Снимка 4

А Джордж, който участваше в церемонията си изплези езика публично и направи гримаса.

Шарлот – безупречна,  Джордж си показа езика, а Луи се прозява (Вижте  децата на Кейт и Уилям на коронацията на краля – Снимки) - Снимка 5

Със  сигурност на родителите им никак не им е било приятно да правят забележки на наследниците си.Но във всеки случай момчетата ги очакват сериозни разговори с тях след края на събитието.