април 23, 2024

Шайло Джоли-Пит се остригала заради властната си майка (Нови снимки на 16-годишното момиче)

Дъщерята на Анджелина Джоли все още не може да намери себе си, изглежда се страхува от женствеността, роклите и грима все още не са за нея

https://kliuki.net/kliuki/shaylo-dzholi-pit-se-ostrigala-zaradi-vlastnata-si-mayka-novi-snimki-na-16-godishnoto-momiche/199640 Kliuki.net
Шайло Джоли-Пит се остригала заради властната си майка (Нови снимки на 16-годишното момиче)

Явно Шайло Джоли-Пит преживява поредна криза. След като се острига като момче, тя търси собствения си образ и се опитва да се  намери.

Психолози смятат, че дъщерите на влиятелните и известни майки често страдат от комплекс за малоценност. Такъв е случаят с дъщерята на Джей Ло – Ема. И тя сее страхува отт женствеността си и я избягва по всякакъв начин.

На новите снимки, на които се появи Шайло тя изглежда някак откъсната. Най-голямата биологична дъщеря на актьорите е облечена със суичър, къси шорти и маратонки. На лицето й липсва грим и е изписан израз на дълбока замисленост и загриженост.

Шайло Джоли-Пит се остригала заради властната си майка (Нови снимки на 16-годишното момиче)

По всичко личи, че 16-годишната тийнейджърка преживява някаква дълбока криза. Но в нейния случай ситуацията е още по-сериозна, заради факта, че майка й Анджелина Джоли води война с баща й  я настройва срещу него.

Шайло Джоли-Пит се остригала заради властната си майка (Нови снимки на 16-годишното момиче) - Снимка 2

А феновете на бившата двойка коментират така отношенията в семейството на холивудската знаменитост: „Какво чудовище се оказа тази Джоли, дори собствената й дъщеря изпитва страх и ужас от нея!”

Шайло Джоли-Пит се остригала заради властната си майка (Нови снимки на 16-годишното момиче) - Снимка 3

А други се сещат, че Анджелина навремето също се бе подстригала много късо и дъщеря й несъзнателно сега я копира.