април 28, 2024

Шайло на Брад и Джоли се острига като мъж (Дъщерята на звездите изглежда ужасно – Снимки)

Най-голямата дъщеря на актьорите отново си върна мъжкия образ, девойката уплаши феновете си с новия си небрежен вид

https://kliuki.net/kliuki/shaylo-na-brad-i-dzholi-se-ostriga-kato-mazh-dashteryata-na-zvezdite-izglezhda-uzhasno-snimki/198449 Kliuki.net
Шайло на Брад и Джоли се острига като мъж (Дъщерята на звездите изглежда ужасно – Снимки)

Наследничкта на Брад и Джоли от малка е упорита и своенравна. Помним Шайло като дете как се обличаше като момче. Ходеше с къса коса и никога не се е държала като холивудска принцеса – образ, който по би й приличал.

Удивително е как майка й Анджелина със своите трудни методи на възпитание и трудния си характер успя да се справи със своенравната Шайло. Позволи й всичките лудории, но фактът си е факт и сега девойката сама решава какво да облича и как да се държи.

Може би Джоли бе права когато се правеше, че не забелязва странните увлечения на щерка си. Като тийнейджърка госпожицата внезапно промени имиджа си и започна да блести до майка си на червения  килим. Тя разцъфна, стана женствена и много красива и всички си отдъхнаха.

Но не за дълго. Сега, съдейки по последните папарашки снимки на момичето нещо се случва с Шайло. На фотосите звездната наследница изглежда ужасно.

Подстригала е косата си почти до нула номер. И е започнала да се облича прекалено небрежно. На кадрите се вижда 16-годишната наследничка, която е обула такива мини шорти,с  които е даже срамно да изхвърляте боклука.

Шайло на Брад и Джоли се острига като мъж (Дъщерята на звездите изглежда ужасно – Снимки)

Шайло на Брад и Джоли се острига като мъж (Дъщерята на звездите изглежда ужасно – Снимки) - Снимка 2

Феновете веднага започнаха да обсъждат външния вид на момичето. Някои подозират, че отново е станала бунтарка, заради скандалите между родителите й. Скоро Джоли заля бившия си с много мръсотия и отново започна да го съди.

А Шайло обича баща си най-много от всичките деца и е много близка с него. Нищо чудно пък и новия роман на Пит с младата му приятелка да е налял масло в огъня. А се носят слухове, че актьорът мисли да стане отново баща. А Шайло може никак да не е възхитена от това. Нищо чудно ужасния външен вид на дъщерята да е своеобразен неин вик, който най-накрая да бъде чут от известните  й родители.