март 19, 2024

Шайло Пит и Захара на пазар в Лос Анджелис (Дъщерите на Пит и Джоли лъснаха на папарашки кадри - Снимки)

Сестрите си прекарват отлично в собствената си компания, въпреки, че не всички приемат позитивно прическата на Шайло

https://kliuki.net/kliuki/shaylo-pit-i-zahara-na-pazar-v-los-andzhelis-dashterite-na-pit-i-dzholi-lasnaha-na-paparashki-kadri-snimki-2/198851 Kliuki.net
Шайло Пит и Захара на пазар в Лос Анджелис (Дъщерите на Пит и Джоли лъснаха на папарашки кадри - Снимки)

Дъщерите нз Анджлина Джоли, 16-годишната Шайло и 18-годишната Захара бяха забелязани и щракнати от папараци когато отидоха за пазаруват в Лос Анджелис онзи ден.

Момичетата се появиха на публично място в ежедневни визии , но Шайло все още е в светлините на прожекторите заради новата си къса, мъжка прическа. В края на миналата година тя се острига почти нула номер и изненада с решението си  многото си фенове. На които направи впечатление, че Шайло е със  съвсем същите дрехи, с каквито я снимаха преди време. Явно девойката не сменя дрехите си и залага на един и същи образ почти от месец насам.

Шайло Пит и Захара на пазар в Лос Анджелис (Дъщерите на Пит и Джоли лъснаха на папарашки кадри - Снимки)

Тази нова прическа някои определиха като бунт на тийнейджъркта заради нестихващите скандали между родителите й. А сега я сравниха с Джоли, която също се носеше с къса коса през 90-те. Но трябва да признаем, че Анджи тогава изобщо не приличаше на момче или мъж.

Шайло Пит и Захара на пазар в Лос Анджелис (Дъщерите на Пит и Джоли лъснаха на папарашки кадри - Снимки) - Снимка 2

Шайло Пит и Захара на пазар в Лос Анджелис (Дъщерите на Пит и Джоли лъснаха на папарашки кадри - Снимки) - Снимка 3

Няколко дни пред това Шайло бе забелязана с майка си в Лондон. Двете пиха кафе с младия френски актьор Пол Мескал,  след като присъстваха на постановката „Трамвай, наречен желание” в британската столица. А 21-годишният младок е спряган за гадже на звездата.

Захара, която на 8 януари маше рожден ден явно е прекарала времето си със семейството. Дошла си е да празнува с тях, след като миналата година отиде да следва в Spelman Colledg в Атланта.

Шаайло също може да се похвали с успех за 2022 г. Тя нашумя с танцови умения в мрежата, а освен това получи и шофьорска книжка.