май 02, 2024

Шайло Пит неузнаваема: Няма да повярвате как се променя когато Анджелина я няма наоколо (Снимки)

Скандалната дъщеря на актьорите е съвсем различна когато е без властната си майка

https://kliuki.net/kliuki/shaylo-pit-neuznavaema-nyama-da-povyarvate-kak-se-promenya-kogato-andzhelina-ya-nyama-naokolo-snimki/205402 Kliuki.net
Шайло Пит неузнаваема: Няма да повярвате как се променя когато Анджелина я няма наоколо (Снимки)

Всички почитатели на Анджелина Джоли знаят, че тя е труден характер и много своенравна дори когато е с децата си. Това тя проявява както на снимачната площадка , в отношенията с мъжете, а даже и с наследниците си, които държи на къса каишка.

Когато те бяха по-малки правилата в семейството на Пит и Джоли им бяха трудни и даже странни. Анджи не позволяваше на децата си да имат приятели, за да не скучаят. Нито едно от тях не е ходило на училище, всички са били на домашно обучение. А когато понякога трябваше да се срещнат с връстници, майка им винаги ги придружаваше.

Сега те пораснаха, но властната актриса продължава да ги придружава навсякъде.И повечето фенове на Джоли смятат, че най-много от това хиперпопечителство страда Шайло.

Шайло Пит неузнаваема: Няма да повярвате как се променя когато Анджелина я няма наоколо (Снимки)

Преди 1 година изглеждаше, че тинейдърката се бе превърнала в красива госпожица. Но  не за дълго.  От известно време 17-годишната биологична дъщеря се върна към мрачния си образ и се подстрига нула номер.

Шайло Пит неузнаваема: Няма да повярвате как се променя когато Анджелина я няма наоколо (Снимки) - Снимка 2

 

А сега лъснаха и доказателства за това, че именно майка й е виновна за това. Папараци заснеха четири от децата на актрисата на наистина рядка разходка без нея. А Шайло е неузнаваема на тези снимки. Тя е с ярки дрехи, а не с черни или сиви както обикновено. На лицето й грее усмивка и дори не се крие от уличните фотографи.

Шайло Пит неузнаваема: Няма да повярвате как се променя когато Анджелина я няма наоколо (Снимки) - Снимка 3

Само преди дни се появиха кадри на Анджелина с децата, напускайки ресторант. На тях скандалната Шайло изглежда различно, все едно е друг човек.

Шайло Пит неузнаваема: Няма да повярвате как се променя когато Анджелина я няма наоколо (Снимки) - Снимка 4

Анджелина Джоли все още има време да спре да контролира децата си, иначе рискува всички да се разбунтуват срещу нея.