октомври 04, 2022

Шоуто на Слави се тресе от бунт: Искат нови заплати!

https://kliuki.net/kliuki/shouto-na-slavi-se-trese-ot-bunt-iskat-novi-zaplati/143385 Kliuki.net
Шоуто на Слави се тресе от бунт: Искат нови заплати!

Шоуто на Слави се тресе от бунт, екипът иска нови заплати

Шоуто на Слави се тресе от бунт, екипът иска нови заплати, научи Kliuki.net!

Дългия отдавна не бил вдигал парите на хората си, а те мълчали досега и все чакали чудото да ги осени.

Вече 10 години заплатите в Шоуто на Слави не са мърдали, а водещият се ослушвал, въпреки че някои му подсказали какво трябва да направи, писа изданието lifestyle.bg.

[caption id="attachment_68079" align="alignright" width="300"]Шоуто на Слави се тресе от бунт, екипът иска нови заплати Шоуто на Слави се тресе от бунт, екипът иска нови заплати[/caption]

При положение, че за работещите там няма празници, нито делници, крайно време било да се помисли за увеличение на възнагражденията. Това създало напоследък особено напрегната атмосфера, но Слави Трифонов не се впечатлявал и продължавал да си трае по въпроса.

Засегнатите от проблема обаче са категорични, че имат семейства и не могат да си позволят повече да търпят. За разлика от него, те имат за кого да се грижат и настояват да се вземат мерки.

Дали в Шоуто на Слави няма да настъпят отново сътресения и да започнат масови напускания заради заплатите, ще научим скоро, но така подозират от кулоарите на бТВ.

Техни колеги от други продукции пък били убедени, че няма защо да се ламти, защото заплатите на екипа на Шоуто на Слави и без това били достатъчно високи. Но както се казва, всеки гледа от неговата камбанария и най-добре знае дали има нужда от допълнителни средства.

„Да се трудиш и да приемаш капризите на Слави не е лесно, а ние винаги сме на линия и изпълняваме всяка негова заповед, затова заслужаваме още!”, шушукали под сурдинка в Шоуто на Слави.

Шефът все пак разрешил на подчинените си да участват в изяви извън предаването, където получават хонорар, но трябвало да се отчитат и на него с процент.

По този начин смятал да им запуши устите, че да няма по-драматична криза в Шоуто на Слави.