февруари 25, 2024

Шоуто на Слави стигна дъното! Остана и без публика!

https://kliuki.net/kliuki/shouto-na-slavi-stigna-danoto-ostana-i-bez-publika/143480 Kliuki.net
Шоуто на Слави стигна дъното! Остана и без публика!

Рекламодателите в Шоуто на Слави стават все по-малко и лека-полека нещата си отиват към сваляне от бТВ

[caption id="attachment_68925" align="alignright" width="300"]Шоуто на Слави Шоуто на Слави с отчаян опит да си намери публика[/caption]

Шоуто на Слави стигна дъното, видя Kliuki.net. Отдавна се говори, че предаването на Дългия е с крайно нисък рейтинг и скоро ще бъде свалено от екран, но този път наистина.

Оказва се, че Слави Трифонов е закъсал не само за тв рейтинг, но и за публика в студиото. Шоуто на Слави винаги е било с жива публика по време на снимките, но от известно време насам никой не проявява желание да отиде на живо.

„На хората не само не им се плаща, за да го гледат, но вече толкова им е досадил, че и пари да им дават, няма да отидат“, разсъждават фенове.

Доказателство за това видя Kliuki.net на сайта на Шоуто на Слави. Сценаристите са обявили игра с въпроси: „Ако отговорите правилно на въпроса ни, може да спечелите покана за двама за някой от записите на шоуто“.

„Това е жалък последен напън от страна на Слави да привлече публика. Вече никой не иска да го гледа на живо и остана без аплодисменти“, злобеят по форумите.

Факт е обаче, че Шоуто на Слави отдавна върви към своя край. Светъл лъч в рейтинга бе проекта в търсене на партньорка на г-н Андреев и появата на малката Крисия. Сега Дългия прави нов подобен проект „Пеещи семейства“, но интересът е минимален.

Щом обаче Трифонов е закъсал и за публика, значи нещата наистина са сериозни. Рекламодателите в Шоуто на Слави стават все по-малко и лека-полека нещата си отиват към сваляне от бТВ.