април 27, 2024

Щастието не е в парите: Ето я истинската причина за развода на Меган и Хари

Скандалната двойка няма да успее да преодолее бурята, застигнала семейството им

https://kliuki.net/kliuki/shtastieto-ne-e-v-parite-eto-ya-istinskata-prichina-za-razvoda-na-megan-i-hari/206620 Kliuki.net
Щастието не е в парите: Ето я истинската причина за развода на Меган и Хари

Западните медии не спират да тиражират материали за предстоящия развод на семейство Съсекс. Любовната лодка на американската актриса Мега Маркъл и принц Хари се разби в ежедневието и битовизмите веднага след като започнаха финансовите им проблеми.

Но въпросът е дали става дума само за пари? По-скоро се твърди, че между двамата съпрузи лъсна непреодолима пропаст. Те са толкова различни , като Хари е принц от кралското семейство, а Меган е обикновена актриса не успяла да стане звезда. Маркъл винаги се е борила за място под слънцето със зъби и нокти. Оказва се , че бившата актриса е истински продукт на консуматорското общество, на борбата за права на всеки. Един вид олицетворява американската мечта – свят, в който даже въздухът се превръща в пари.

На обратната страна се намира Хари. Който е отгледан в най-консервативното общество на света. Той е възпитан от  кралското семейство, което е най-затворената монархия.

Щастието не е в парите: Ето я истинската причина за развода на Меган и Хари

И дамата мечтаеха да използват другия за разрешаването на психичните си проблеми. Меган искаше да докаже, че макар да не е станала звезда, тя е постигнала щастието  си по свой начин. Като е влязла в ролята на Пепеляшка в живота. Хари пък обвини семейството си, че никога не го е приемало сериозно.

Щастието не е в парите: Ето я истинската причина за развода на Меган и Хари - Снимка 2

Но веднага щом този медиен шум приключи стана пределно ясно, че с жена си нямат общи допирни точки. Тези коренно различни хора никога няма да могат да се разберат и грешната им стратегия отиде по дяволите, а обществото не ги приема.

Затова Хари поиска да се прибере при баща си, а Меган ще се върне на сцената. Надявайки се на краткотрайна слава като непокорна принцеса. Неясна  обаче остава съдбата на двете им прекрасни деца Арчи и Лилибет.

Източник: 7days,ru