април 20, 2024

Щерката на Мария втрещи с грим като на чалгаджийка (Певицата: Тя не е като щерките на Анелия и Лияна – Всичко за скандала)

https://kliuki.net/kliuki/shterkata-na-mariya-vtreshti-s-grim-kato-na-chalgadzhiyka-pevicata-tya-ne-e-kato-shterkite-na-aneliya-i-liyana-vsichko-za-skandala/165891 Kliuki.net
Щерката на Мария втрещи с грим като на чалгаджийка (Певицата: Тя не е като щерките на Анелия и Лияна – Всичко за скандала)

Дъщерята на Мария втрещи с тежък вечрен грим като на чалгаджийка, видя Kliuki.net.

Марая е едва на 12, но вече държи да се облича и да изглежда като по-голяма. Освен, че има маникюр и обича да се снима предизвикателно, малката Марая вече слага и грим. И то доста сериозен. [caption id="attachment_192469" align="aligncenter" width="230"]щерката на марая Снимка: Инстаграм[/caption] Тийнейджърката предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи, след като си пусна фото, на което си личи, че има няколко слоя макиаж по себе си – фон дьо тен, пудра, сенки, очна линия, спирала, червило... Дали това е най-подходящата визия за едноо толкова малко момиче, коментират феновете. Все пак не можем да отречем, че Марая все още е запазила естествената си, нежна визия. За разлика от щерките на Лияна и Анелия, които вече имат най-малкото фрапантно издути джуки. Точно това не пропуснаха да отбележат и онлайн потребителите."Уникално красива! Мария, не допускай да загуби тази нежност като дъщерите на Анелия и Лияна. Прекрасна е!" А изпълнителката очевидно подкрепя това мнение, тъй като отговори със сърце на фенката си, независимо че по този начин също осъжда скандалните щерки на двете си колежки.