май 06, 2024

Щракнаха Моника Белучи да пазарува в Милано без грим (Филмовата звезда изглежда тъжна и уморена – Снимки)

Световно известната знаменитост е много по-различна от на червения килим

https://kliuki.net/kliuki/shtraknaha-monika-beluchi-da-pazaruva-v-milano-bez-grim-filmovata-zvezda-izglezhda-tazhna-i-umorena-snimki/213678 Kliuki.net
Щракнаха Моника Белучи да пазарува в Милано без грим (Филмовата звезда изглежда тъжна и уморена – Снимки)

Моника Белучи и на 59 години си остава една от най-красивите италианки. Тя все още се смята за една от най-привлекателните жени в целия свят и икона по стил.

Пищната брюнетка често е говорила за старостта, а според нея всичко трябва да е естествено. Само тогава може да бъде красиво:”Искам да остарея естествено, по нормален начин! На моята възраст не съм обсебена от поддържането на идеална фигура, когато си над 50 години нямаш същите нужди каквито си имал на 20!”, признава красавицата пред  „Сънди таймс”.

Но все пак Белучи изглежда невероятно червения килим. И тя всъщност е още толкова чувствена както преди 30 години.Особено напоследък след  като спря да крие аферата си с Тим Бъртън. Влюбените вече няколко пъти излизаха заедно и предизвикваха възхищение.

Сега феновете имаха възможност да видят как изглежда Моника в действителност, без грим и прожектори. Папараците направиха няколко снимки на актрисата, докато тя пазаруваше в Милано.

Щракнаха Моника Белучи да пазарува в Милано без грим (Филмовата звезда изглежда тъжна и уморена – Снимки)

Белучи не изневерява на себе си: стилен и в същото време семпъл тоалет в любимия си черен цвят стои страхотно на разходка и прави звездата да изглежда по-стройна.

Щракнаха Моника Белучи да пазарува в Милано без грим (Филмовата звезда изглежда тъжна и уморена – Снимки) - Снимка 2

Или наистина е отслабнала? Изглежда, че лицето на Моника е станало леко изтощено, бузите й са хлътнали малко, а скулите й са станали по-изпъкнали.

Щракнаха Моника Белучи да пазарува в Милано без грим (Филмовата звезда изглежда тъжна и уморена – Снимки) - Снимка 3

Освен това, както отбелязаха феновете, Белучи изглежда малко уморена и тъжна. Надяваме се, че просто е била уморена от пазаруването и няма здравословни проблеми.

Източник: wday.ru