април 19, 2024

Силвена Роу удари на камък

https://kliuki.net/kliuki/silvena-rou-udari-na-kamak/166802 Kliuki.net
Силвена Роу удари на камък

Ще заложи основно на българските кухня и продукти

Ново кулинарно предаване ще имат възможността да гледат зрителите от новия телевизионен сезон, който стартира след броени дни.

Новото кулинарно предаване на медията е „Вкусът на България“ и негова водеща ще бъде Мария Жекова от „Мастър шеф 7“.

Младата брюнетка, която спечели последния сезон на „Мастър шеф“ ще прави собствено кулинарно шоу. Засега менторката й Силвена Роу ще продължи да се вихри само в интернет пространството.

В новото кулинарно предаване, Мария Жекова ще представя изискани рецепти, достойни за кулинарно списание. Те ще бъдат приготвени от изцяло български продукти и в духа и традициите на родната кухня.

Феновете на Мастър шеф са наясно, че Мария заложи на същата концепция и там. Симпатичната брюнетка, която се занимава професионално с фотография е родена в София, но е израсла при баба си и дядо си на село.

Преди пет години купува къща в Родопите и се мести да живее там. Отглежда собствена градина със зеленчуци, купува кокошки, бере билки и гъби и се храни основно с произведената от нея продукция.

На финала на „Мастър шеф“, Мария се изправи срещу шофьора Мартин Банков и актьора Стилиян Желязков. За разлика от тях, тя заложи на изцяло български продукти и грабна приза.

От есента Мария Желязкова ще се вихри в собственото си кулинарно предаване, представяйки рецепти като тези, с които спечели шоуто.

Към този момент „Вкусът на България“ се очертава като единственото кулинарно предаване през есента, издават запознати от bTV.

В същото време става ясно, че менторката на Мария от кулинарното шоу – Силвена Роу няма да се изявява на екран поне до Нова година.

Напоследък русокосата кулинарка е много активна в социалните мрежи. Тя отслабна доста благодарение на специалния хранителен режим, на който премина, в съчетание с засилена физическа активност. Мълвата носи, че Силвена Роу ще прави ново шоу, което ще носи обещаващото наименование „Храна и секс“. За момента обаче не е ясно коя медия ще го излъчва.

За момента от bTV категорично отказват да излъчват такова предаване, тъй като било в пълен разрез с концепцията им, залагаща на семейните ценности.

Източник: Уикенд