март 29, 2024

Силвия Зубева остана в миналото! Тази класна предизвика фурор на бала на учениците си (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/silviya-zubeva-ostana-v-minaloto-tazi-klasna-predizvika-furor-na-bala-na-uchenicite-si-snimki/166267 Kliuki.net
Силвия Зубева остана в миналото! Тази класна предизвика фурор на бала на учениците си (Снимки)

Силвия Зубева беше изместена от първото място на класацията „най-сексапилна класна“, видя Kliuki.net.

Учителката, която към днешна дата се радва на семейния си живот с волейболиста Тодор Скримов, беше детронирана от класна от Добрич. Миглена Георгиева успя да събере всички погледи на завършването на учениците си, а мнозина не можаха да повярват, че това е класната, а не една от абитуриентките.

Нещо повече, доста от присъстващите на изпращането изобщо не разбраха, че това е класната на абитуриентите. Георгиева се беше спряла на бонбонено розова рокля, поръчана от чужбина специално за бала.

Тя е класен ръководител на 12 б клас в Училището по изкуства СУ „Св. Климент Охридски“ в Добрич, професия Танцьор.

Попитахме я защо е решила на бала на учениците си да е една от тях. Миглена Георгиева отговори: "В последните две години те ми станаха освен ученици и приятели. Не бяхме свързани само с училището, но и извън него, за което много се радвам. Относно тоалета те ми казаха, че искат да съм това, което съм. Да не се опитвам да променям визията си. Искаха да не се различавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосеията избраха с какво да съм облечена".

Почувствах се абитуриентка и съм благодарна на класа си, сподели педагожката. По думите й се е върнала отново назад в годините, като че ли току-що е завършила.

Източник: Добрич news