април 16, 2024

Симона Евгениева е управител на фирмата, организирала Мис България!

https://kliuki.net/kliuki/simona-evgenieva-e-upravitel-na-firmata-organizirala-mis-balgariya/145717 Kliuki.net
Симона Евгениева е управител на фирмата, организирала Мис България!

Симона Евгениева е управител в Ексграунд - фирмата, организатор на конкурсаСимона Евгениева лъже, че не е очаквала да спечели титлата

Симона Евгениева е спечелила Мис България с нагла измама! Оказа се, че новоизбраната най-красива българка въобще не е случайна, научихме ексклузивно от kliuki.net. 20-годишната госпожица, която се представя, че е от Монтана, всъщност работи като управител в модна агенция Ексграунд! Която агенция организира конкурса Мис България, заедно с Визаж на Жени Калканджиева.

[caption id="attachment_87039" align="alignright" width="300"]Симона Евгениева Симона Евгениева[/caption]

Информацията ни беше подшушната от наш редовен читател, пожелал анонимност. Симона Евгениева не само работи като управител в агенцията, ами основната й задача е лично тя да подбира момичетата за участията и ангажиментите им. В модните среди за новоизбраната най-красива българка дори се говори, че е следващата Жени Калканджиева.

Симона ЕвгениеваАко Симона Евгениева действително е управител в Ексграунд, това поставя под сериозен въпрос доколко титлата й е спечелена частно. Още повече, че Ирина Папазова, която заедно с Жени Калканджиева беше част от журито, също известно време е била начело на агенцията.

Освен, че скри от зрителите истинското си занимание, за да не предизвика скандал, се оказа, че Симона Евгениева е послъгала и за родното си място. Новоизлюпената най-красива българка обяви, че е родом от Монтана, а от около година живее в София.

Само че това не е съвсем така. Близки до миската я издадоха, че родом тя е от село Якимово, което се намира в Монтанско. Тъй като се срамува от селския си произход обаче, Симона Евгениева винаги обяснява, че е от града. За разлика от предшественичката си Нанси Карабойчева, която пък с гордост обяви, че е от село Юнаците.

И според много хора по този начин си спечели одобрението на феновете, припомнят от hotarena.net.