април 13, 2024

Симона Евгениева си лягала с малолетен (Топ 3 на скандалите й)

https://kliuki.net/kliuki/simona-evgenieva-si-lyagala-s-maloleten-top-3-na-skandalite-y/145734 Kliuki.net
Симона Евгениева си лягала с малолетен (Топ 3 на скандалите й)

Симона Евгениева с всеки изминал ден показва, че не е най-достойната да носи короната на Мис БългарияСимона Евгениева забърква скандал след скандал въпреки крехките си 20 години

Симона Евгениева за нула време успя да се превърне в най-скандалната носителка на титлата Мис България. И то не само заради визията си, която е меко казано спорна.

[caption id="attachment_87150" align="alignright" width="300"]Симона Евгениева минути след като беше коронясана за Мис България Симона Евгениева минути след като беше коронясана за Мис България[/caption]

За разлика от Антония Петрова, която предизвика неодобрение единствено с външния си вид, наследничката й се дъни жестоко и с поведението си. Което е всичко друго, но не й достойно и подходящо за момиче, с претенции да бъде най-красивата българка, коментират онлайн потребителите.

Пословично стана поведението й буквално минути след като се окичи с уж престижната титла. На купона в столична чалготека след конкурса, Симона Евгениева без стеснение друсаше гьобеци, окичена с лентата и короната на най-красивата българка. А за капак един от барабанистите в заведението използва задните й части вместо барабан, за да я шляпа с пръчките си. Самото достойнство!

И това далеч не е първата изцепка на новоизлюпената миска. Оказа се, че преди две години пълнолетната вече Симона Евгениева е спяла с малолетен ученик. И то не кой да е! 20-годишната госпожица забила сина на бившата депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова, който по онова време е нямал 16 години, издават запознати, научиха от hotarena.net.

Това обаче не спряло напористата Симона да го вкара в леглото си, за да се възползва от парите на семейството му. "Франсоа й угаждаше за всичко, постоянно й купуваше парфюми, дрехи, телефони - всичко, което поиска", разказват запознати.

Властната майка на тийнейджъра обаче усетила користните намерения на златотърсачката и набързо разделила сина си с миската.

И за да затвърди репутацията си на "достойна" да представя българките по света, се оказа, че Симона Евгениева се представя в онлайн сайтовете за запознанства с псевдонима "pikli4kata". Коментарът го оставяме на вас.