януари 29, 2023

Симона и гаджето й се награбиха пред всички! (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/simona-i-gadzheto-y-se-nagrabiha-pred-vsichki-foto/142847 Kliuki.net
Симона и гаджето й се награбиха пред всички! (ФОТО)

Симона Загорова забрави задръжките, натиска се с гадже пред всички

Симона Загорова и гаджето й Симеон Данев направо умилиха феновете на концерта на „Планета“. Влюбената тийнейджърка се появи на събитието, за да подкрепи майка си по време на церемонията, но прекара цялата вечер в прегръдките на гаджето си на първия ред, пред очите на музиканти, фенове и фотографи.

17-годишната поп сензация бе заедно с гаджето си Симеон на събитието. Влюбените бяха придружени от майката на певицата Стефка, но въпреки че се намираха на публично място, просто не можаха да се държат на разстояние един от друг.

[caption id="attachment_63596" align="alignright" width="288"]Симона и Симеон се забравиха от любов Симона и Симеон се забравиха от любов сн. България днес[/caption]

Докато майката на Симона се раздаваше на сцената, заедно с колежките си, младата красавица буквално бе забравила за нея.  Погълната от гаджето си, тя флиртуваше и се закачаше, без да си дава сметка, че стотиция наблюдават в залата, пише pik.bg.

Повечето фенове на Глория останаха умилени от любовните трепети на младата двойка. „Толкова са милички“, „Влюбени са, оставете ги да се обичат“, „Прекрасна двойка“, коментират те в мрежата.

Други обаче бяха доста по-критични и заявиха, че поведението на Симона не е било особено уместно. „Не биваше да се натискат така пред баба си и пред погледите на стотици хора“, „Младежи, осъзнайте се! Всички ви гледаха, да се бяхте държали по-прилично“, коментират присъстващи на събитието, из форумите.

Симеон и Симона са заедно от лятото на миналата година и според приятелите им просто се обожават. Двамата са направо неразделни, но независимо, че им се радва от сърце, Глория продължа да държи под контрол Симона и е наложила строго вето над вечерните забавления и на двамата.