юни 23, 2024

Симона Иванова отстъпи победата на Крисия! Зрителите недоволни!

https://kliuki.net/kliuki/simona-ivanova-otstapi-pobedata-na-krisiya-zritelite-nedovolni/142450 Kliuki.net
Симона Иванова отстъпи победата на Крисия! Зрителите недоволни!

Симона Иванова се ползвала с „гърба“ на Евгени Димитров-Маестрото, с когото семейството й били много близки

[caption id="attachment_60753" align="alignleft" width="300"]Симона Иванова Симона Иванова се предаде[/caption]

Симона Иванова отстъпи победата на най-голямата си конкурентка Крисия Тодорова, видя Kliuki.net. По време на последното участие на момиченцата миналата седмица Симонка не се представи толкова добре, колкото даровитата разградлийка.

8-годишното момиче от Свищов изпя “Песен на Червената шапчица”, а Крисия представи „Искам те пак“. Според зрителите Симона Иванова умишлено не пяла толкова добре, колкото конкурентката си, защото е решила доброволно да й преотстъпи победата.

„Мони много се разстрои от слуховете, че имала здраво връзки в шоуто и победата й била нагласена. Нарочно не се старае вече, защото е решила да отстъпи мястото на Криси“, коментират запознати във форумите.

Припомняме, че тези дни гръмна скандал в интернет. Според потребители Симона Иванова се ползвала с „гърба“ на Евгени Димитров-Маестрото, с когото семейството й били много близки. Именно той щял да й уреди победата.

Други пък коментират, че ако някой е с връзки, то това било самата Крисия, чиито родители имали хотел и солидни финансови възможности. Докато Симона е от обикновено семейство и едва ли може да стъпи на връзките на Крисия.

Дали някое от момичетата има връзки в „Шоуто на Слави“ не е ясно. Това, което може вие да прецените, е коя от двете се представи по-добре – Крисия или Симона Иванова.