април 15, 2024

Симона Загорова бременна в 6-ия месец! Вече не крие

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-bremenna-v-6-iya-mesec-veche-ne-krie/145082 Kliuki.net
Симона Загорова бременна в 6-ия месец! Вече не крие

Симона Загорова бременна от гаджето си Симеон, двамата се изнасят в отделен апартаментСимона Загорова бременна едва на 18 години

Симона Загорова бременна в шестия месец! Дъщерята на Глория вече не си прави труда да отрича очевидното и се появи със сериозно наедряло коремче на купона по случай 18-я си рожден ден. Звездната щерка се беше спряла на широка туника, която обаче само подчертаваше наедрелите й форми. Които, според специалисти, няма как да са от качени килограми.

[caption id="attachment_82966" align="alignright" width="300"]Симона Загорова бременна, вече не се крие Симона Загорова бременна, вече не се крие[/caption]

"Коремът й е точно като на бременна жена, явно със Симеон са направили белята", коментираха гости на партито. Като потвърждение на факта, че щерката на Глория и гаджето й ще стават родители идва и новината, че двамата вече обмислят да заживеят заедно. Според запознати Симона и Симеон вече си обзавеждат свое жилище в столичния квартала Борово, който всъщност е на името на майка й Глория.

Примата на поп фолка обаче е решила да препише апартамента на дъщеря си, уж като подарък за пълнолетието й. Нейни близки я издадоха, че всъщност причината е бременността на Симона и нуждата двамата бъдещи родители да се отделят самостоятелно, за да се грижат за отрочето си. Към момента, освен визията на рождения си ден, Симона не е потвърдила официално, че чака бебе.

Това накара много от феновете й да смятат, че любимката им просто е качила килограми. Коремчето й обаче прилича повече на корема на бременна жена, а не на напълняла такава, контрират специалисти. Припомняме ви, че слухът, че Симона Загорова очаква дете, се появи още преди няколко седмици. Щерката на Глория рязко качи килограми след като цяло лято обикаля родното и чуждото Черноморие с половината си Симеон Данев. Именно тогава е станала и белята, убедени са приятелите им.

А причината семействата и на двамата да пазят тайната толкова упорито е невръстната възраст на Симона. Която едва вчера стана на 18 години, а вече е в шестия месец.