април 25, 2024

Симона Загорова и гаджето й заедно на почивка с Глория (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-i-gadzheto-y-zaedno-na-pochivka-s-gloriya-foto/142158 Kliuki.net
Симона Загорова и гаджето й заедно на почивка с Глория (ФОТО)

Симона и гаджето й позират за снимка до Глория, приятелка на певицата и неизвестен мъж на фона на Царевец

[caption id="attachment_58663" align="alignleft" width="300"]Симона Загорова и гаджето й Симона Загорова и гаджето й на почивка с мама Гло[/caption]

Симона Загорова й гаджето й Симеон Данев са по-влюбени и щастливи отвсякога, а нещата между тях стават все по-сериозни, видя Kliuki.net. След като ние първи разкрихме, че Симона вече е представила гаджето си на Глория, сега засякохме тримата заедно на почивка с приятели.

Симона и гаджето й позират за снимка до Глория, приятелка на певицата и неизвестен мъж. На заден фон се вижда крепостта Царевец във Велико Търново, където Симона посрещна Новата година.

Дали пък всъщност почивката им няма да се окаже семейна и неизвестният мъж от снимката да е новият мъж до Глория?

Повече интерес обаче със сигурност предизвикват Симона и гаджето й Симеон, който е видимо притеснен от присъствието на Глория. Според запознати майката на Симонка много е харесала момчето, но няма как високомерният й характер да остане незабелязан от Данев.

„Както всяко друго момче, и Симеон прави всичко възможно да се хареса на родителите на приятелката си. Но да не забравяме коя е Глория – примата е крайно взискателна и постоянно маниерничи, демонстрира класа, без да усеща, че така притеснява хората около себе си“, разказват близки до семейството.