април 26, 2024

Симона Загорова като кифла във фитнеса (Вижте как сваля килограми)

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-kato-kifla-vav-fitnesa-vizhte-kak-svalya-kilogrami/166770 Kliuki.net
Симона Загорова като кифла във фитнеса (Вижте как сваля килограми)

Симона Загорова твърдо е решила да догони майка си по фигура

За тази цел тя ударно кифлее във фитнеса и по всичко личи, че е доволна от резултата. Тренировките явно си казват тежката дума, затова и младата майка не спира да се фука с постиженията си.

От пръв поглед личи, че е доволна от себе си и от всичко, което е постигнала. Е, кифленското поведение на Симона Загорова е съвсем друга тема. Последните ѝ включвания в Инстаграм са все от фитнес залата. И ако целта е да се покажат пооформените ѝ вече мускулчета, нещо не ѝ се получава.

Погледът на непредубедения зрител мигновено попада на патешката ѝ муцуна и типично по чалгаджийски полуотворените ѝ устни. Кому е нужно Симона Загорова да бърчи бухналите си говорни израстъци по този начин, не става ясно. Непрестанното цупене, перчене и фръцкане също не ѝ правят добра услуга. Все пак от фитнеса очакваме доста по-различна картинка, а не кифленски изпълнения. Така напъните на прохождащата певица да надскочи майка си и по фигура, продължават. След раждането на първото си дете младата майка не беше във върхова форма. Отслабването ѝ се проточи с месеци, а през цялото време над нея отново тегнеше сянката на Глория. И нейната почти върхова форма.