март 31, 2023

Симона Загорова като малка - същинска душичка (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-kato-malka-sashtinska-dushichka-snimka/144501 Kliuki.net
Симона Загорова като малка - същинска душичка (Снимка)

Симона Загорова като малка успя да умили онлайн потребителите с привързаността към татко си

Симона Загорова като малка винаги е умилявала феновете. Дъщерята на Глория винаги се е харесвала на почитателите на майка й заради сладурския си пухкав външен вид и огромни сини очи. И въпреки, че родителите й са разделени, Симона не крие, че винаги се е чувствала много близка и с баща си, освен с прочутата си майка.

[caption id="attachment_79200" align="alignleft" width="300"]Симона Загорова като малка с татко си Симона Загорова като малка с татко си[/caption]

От kliuki.net успяхме да намерим един фотос, запечатал по уникален начин любовта между Симона Загорова като малка и татко й. Според запознати, кадърът е правен през 2001 година, когато госпожицата е била съвсем малко момиченце. На снимката звездната щерка се е гушнала в баща си, сякаш не иска да го пусне никога.

Очичките й също изглеждат пълни със сълзи. Предвид факта, че раздялата между Глория и Илия Загоров датира някъде от този период, нищо чудно малката Симона да е преживявала трудно сътресението и новата ситуация, коментират форумци. Факт е обаче, че дори и тъжно, малкото момиченце изглежда очарователно, категорични са феновете.

Вижте и вие снимката на Симона Загорова като малка, на която е заедно с татко си.