април 26, 2024

Симона Загорова проговори за бившия си: За мен той е затворена страница! (Крие ли нова връзка?)

Младата певица отрече да поддържа връзка с бащата на дъщеричката си

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-progovori-za-bivshiya-si-za-men-toy-e-zatvorena-stranica-krie-li-nova-vrazka/167383 Kliuki.net
Симона Загорова проговори за бившия си: За мен той е затворена страница! (Крие ли нова връзка?)

Симона Загорова, която скоро бе рожденичка и стана на 26 г отрече всичките слухове, които се тиражираха това лято, че се е събрала с бившия си Дани. Младата майка и щерка на Глория говори в интервю по повод на новата си песен „Остани”.

В навечерието на рождения си ден, който отбеляза подобаващо в дома си сред близки приятели и майка си и баба си, тя пусна нова балада и показа в каква отлична форма е. Издокарана в светлорозов костюм с панталон я видяхме  щастлива с Галина и най-близките си хора.

Това лято най-ненадейно се появиха клюки по неин адрес, че била забелязвана на тайни срещи с Дани Милушев, с който се раздели след раждането на детето. Тя обаче не дава и дума да се издума, че е подновила с него отношенията си.

Дъщерята на Гло сподели още, че наистина й е било много трудно да преживее раздялата. Но веднъж затворила тая страница от живота си никога няма да се върне назад към старата си тръпка.

Симона сподели, че се вдъхновява от любовта. Но на въпрос има ли нова, талантливата певица само леко се усмихва, без да обяснява повече. Явно е научила урока си, че щастието обича тишината.