март 28, 2024

Симона Загорова се налива с вино и уиски, на Глория не й пука!

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-se-naliva-s-vino-i-uiski-na-gloriya-ne-y-puka/141011 Kliuki.net
Симона Загорова се налива с вино и уиски, на Глория не й пука!

Глория и 16-годишната й дъщеря се наливат с алкохол при всяка удобна ситуация

[caption id="attachment_50170" align="alignleft" width="300"]Глория и Симона Глория безсрамно пие с дъщеря си[/caption]

Много хора са на мнение, че Глория е една от най-сдържаните певици, които са пример за подражание, но се оказа, че това далеч не е така. HotArena.net са се натъкнали на шокиращи снимки, на които ясно се вижда, че Kралицата на фолка и дъщеря й си пийват при всяка удобна ситуация.

Без значение дали става въпрос за урок по пиано, сладка приказка или някой специален повод, майка и дъщеря винаги са заедно, като и винаги са заобиколени от чаши с алкохол. Отначало малката Симона е била само на бяло вино, но явно вече е натрупала достатъчно тренинг и смело комбинира уиски с безалкохолно. Глория не само че не се кара на дъщеря си за разюзденото поведение, а дори я подтиква да пият заедно, за което отнесе сериозни критики.

16-годишното момиче никога не се е излагало по нощните клубове или поне не е засичана да го прави, но това със сигурност се дължи на опита, който е натрупала, пийвайки с майка си. Въпреки че в България има закон, според който непълнолетните лица не могат да стоят по кръчми и заведение след 22 ч., Симона си пие спокойно по баровете, без да се притеснява от нищо.

Приближени на Глория споделят, че нехайното й поведение не е случайно, тъй като поп-фолк дивата има навика да излиза с млади мъже и явно не й остава време да възпитава дъщеря си. Бащата на Мони – Илия, пък бил много добър човек, с мекушав характер и изобщо не искал да се бърка във взаимоотношенията майка – дъщеря.