април 16, 2024

Симона Загорова се ошишка брутално (Папарашки снимки)

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-se-oshishka-brutalno-paparashki-snimki/142549 Kliuki.net
Симона Загорова се ошишка брутално (Папарашки снимки)

Симона Загорова на живо няма нищо общо със слабото момиче от снимките си

Симона Загорова напълня брутално. Щерката на Глория беше изловена от папараци на "България днес" с приятелка в столично заведение. Хората в него останаха искрено изумено от шишкавия вид на младата изпълнителка, която по снимките си във Фейсбук е с манекенски размери. На живо обаче Симона Загорова е доста по-пълничка, коментират очевидци.

[caption id="attachment_61422" align="alignright" width="191"]Симона Загорова се ошишка Симона Загорова се ошишка сн. България днес[/caption]

Звездната наследничка не изглеждала да се стеснява от факта, че е напълняла, а дори напротив. Симона си поръчала всякакви вкусотии, които с удоволствие изяла в компанията на приятелката си, научиха от hotarena.net. Явно, че след като години наред майка й я мъчи да ходи по дебелариуми, за да влезе във форма, Симона Загорова отново е започнала да наддава килограми, коментират форумци.

[caption id="attachment_61423" align="alignleft" width="232"]Симона Загорова Симона Загорова сн. България днес[/caption]

Другият вариант е госпожицата винаги да си е изглеждала по този начин. Прости снимките й в социалната мрежа Фейсбук са толкова обработени с фотошоп, че нямат нищо общо с действителността, разкриват специалисти. "Симона Загорова винаги си е била пълничка, още от дете. Колкото и да се мъчи, ще си остане пухкава цял живот. Това е генът й, в което няма нищо лошо или срамно", коментират почитателите.