септември 29, 2023

Симона Загорова се забавлява с гаджето на 1 юни

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-se-zabavlyava-s-gadzheto-na-1-yuni/143865 Kliuki.net
Симона Загорова се забавлява с гаджето на 1 юни

Симона Загорова и гаджето й Симеон още са си дечица и празнуват 1 юни

Симона Загорова се забавлява като дете заедно с гаджето си днес, видя Kliuki.net.

Дъщерята на Глория е във Велинград със Симеон, където ядат сладоледи, пият и хапват на корем. Не е ясно дали известната й родителка е с тях, но по всичко личи, че Симона и приятелят й добре си прекарват.

[caption id="attachment_72322" align="alignright" width="225"]Симона Загорова Симона Загорова и гаджето й Симеон се забавляват на 1 юни[/caption]

След като тя обяви пред всички къде е, се нароиха множество коментари, които й честитят празника. Симона Загорова може да не е малка, но не е и толкова далече от възрастта на хлапетата, които се веселят на този ден.

А и за Глория, тя винаги ще си остане нейното дете, така че с пълно право може да се глези и да получава подаръци. Тя обаче е избрала да бъде в компанията на своя любим, който пък съвсем я носи на ръце.

Въобще Симона Загорова е една късметлийка с прекрасно семейство и половинка, която винаги се грижи за нея. Двамата са нон-стоп заедно и почти не се отлепят.

В момента Симона има достатъчно време, за да не ги разделят ангажименти и задължения. Колко ще продължи тръпката между тях и дали пък точно Симеон няма да стане зет на Глория?!

Тези мнения все по-често се въртят във виртуала, защото Симона е толкова хлътнала, че й личи от километри.

Ето колко усмихнати са на 1 юни Симеон и Симона Загорова!