април 26, 2024

Синът на Пипа Мидълтън копие на принц Джордж (Ексклузивни снимки на едногодишния Артър)

https://kliuki.net/kliuki/sinat-na-pipa-midaltan-kopie-na-princ-dzhordzh-ekskluzivni-snimki-na-ednogodishniya-artar/158965 Kliuki.net
Синът на Пипа Мидълтън копие на принц Джордж (Ексклузивни снимки на едногодишния Артър)

Синът на Пипа Мидълтън одра кожата на братовчед си, едногодишният Артър копие на принца

Семейството на Пипа Мидълтън отлетя на остров Сейнт Барт на ваканция. Фамилията Матюс има хотелски комплекс там, а в момента сезона е в разгара си. Местните папараци успяха да уловят момента когато сестрата на Кейт с едногодишния си син в ръце напуска частния самолет, с който акостираха. Джеймс Матюс като грижовен съпруг и баща се погрижи за чантите с багажа. Служителите на летището също се включиха в товаренето на няколко куфара на количка. [caption id="attachment_159722" align="aligncenter" width="550"]Синът на Пипа Мидълтън копие на принц Джордж (Ексклузивни снимки на едногодишния Артър)
Снимка:
LEGION MEDIA[/caption] За фотографите да направят снимка на едногодишния Артър е голям успех тъй като за неговата една година живот е сниман само няколко пъти. Детето се роди на 15 октомври 2018 г и е виждано на фото през този януари и през август. На кадрите, които се появиха в мрежата се вижда колко е пораснал наследника на Пипа и Джеймс. А потребителите са на мнение, че е одрал кожата на принц Джордж и двамата са по-скоро като братя, а не само първи братовчеди.Синът на Пипа Мидълтън копие на принц Джордж (Ексклузивни снимки на едногодишния Артър) - Снимка 2Синът на Пипа Мидълтън копие на принц Джордж (Ексклузивни снимки на едногодишния Артър) - Снимка 3 [caption id="attachment_159725" align="aligncenter" width="450"]Синът на Пипа Мидълтън копие на принц Джордж (Ексклузивни снимки на едногодишния Артър) - Снимка 4 Снимки:
LEGION MEDIA[/caption] Мъникът още от 11 месечна възраст се занимава със спорт. Майка му започна да го води със себе си на басейн, предават от ru.hellomagazine.com. Занимава го с йога и дори го е записала на фитнес за деца. Сестрата на Кейт е спортна личност и се старае Артър също да се развива като такъв още от съвсем ранна детска възраст. За разлика от принц Джорж, който заради кралския си статут като наследник на британската корона е подложен на съвсем друг режим.