април 25, 2024

Синът на Златка и Благой с рожден ден на аванта (Моделката и футболистът не платиха и стотинка за празника на Благо-младши)

https://kliuki.net/kliuki/sinat-na-zlatka-i-blagoy-s-rozhden-den-na-avanta-modelkata-i-futbolistat-ne-platiha-i-stotinka-za-praznika-na-blago-mladshi/161502 Kliuki.net
Синът на Златка и Благой с рожден ден на аванта (Моделката и футболистът не платиха и стотинка за празника на Благо-младши)

Партито на Благо-младши стъпи на моделката и футболиста, почти без пари, въпреки, че бе баровско

Златка и Благой, които празнуваха рожден ден и кръщене на сина си с един купон не похарчиха доста пари за двойния празник на сина си. Говори се, че всичко им излязло много тънко, въпреки пищната украса и богатата трапеза. [caption id="attachment_172038" align="aligncenter" width="535"]Синът на Златка и Благой с рожден ден на аванта (Моделката и футболистът не платиха и стотинка за празника на Благо-младши) Златка и Благо с парти на аванта по случай рождения ден на сина си
Снимка: Инстаграм[/caption] След като минала църковната церемония гостите, които били 30 човека се събрали около пищна трапеза. По груби сметки за целия масраф родителите на Блго-младши трябвало да похарчат поне 5 бона. Но според близки до двойката заради финансовата криза и пандемията се принудили да спретнат партито на аванта – без да дават пари, а да направят реклама. Украсата със златните балони и бели ангелски крила се оценява поне на 500 лева. Специалните медени сладкиши, на които се кипри първата буквичка от името на детето и ангелчето с панелка от злато са за още 500 лева. Почти колкото излиза един рекламен пост на всеки средно известен инфлуенсър. [caption id="attachment_172039" align="aligncenter" width="558"]Синът на Златка и Благой с рожден ден на аванта (Моделката и футболистът не платиха и стотинка за празника на Благо-младши) - Снимка 2 Пищна трапеза за гостите по доставни цени[/caption] Поканените не били изненадани, че тортата била бутафорна, използвана само за декор за снимките. Тях почерпили с истински десерт – друга торта с крем от шампанско и плодове. Чиято стойност е около триста лева. Марковите питиета, засуканите мезета и изисканите ястия не натоварили бюджета на пестеливото семейство, тъй като били на доставни цени. Те биха струвала 3 бона, ако бяха платени с надценка, като в елитно заведение, предават от lifeonline.bg. За всичко това Златка и Благо се разплатиха с куп рекламни клипове и снимки в социалната мрежа, рекламирайки всички, които се погрижиха за тържеството на сина им. Освен това за първи път показаха лицето на мъника Благой и така привлякоха по-голямо обществено внимание, което бе отразено на дълго и широко в таблоидите.