април 20, 2024

Скандал в Къртицата! Бориса и Марина едва не се хванаха за косите (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/skandal-v-karticata-borisa-i-marina-edva-ne-se-hvanaha-za-kosite-video/142990 Kliuki.net
Скандал в Къртицата! Бориса и Марина едва не се хванаха за косите (Видео)

Скандал в Къртицата, Бориса и Марина едва не се изпотрепаха пред сащисаните хора в Базата

Скандал в Къртицата едва не доведе до женски бой в шоуто. Бориса и Марина уж бяха от един отбор в Къртицата и дружно ненавиждаха Виктория Джумпарова. Това обаче явно не пречи и двете да не се харесват особено. Бориса и Марина си спретнаха див скандал в Къртицата пред очите на шашардисаните участници. Двете брюнетки едва не се хванаха за косите, а причината за това се оказа реплика на Марина по адрес на моделката.

[caption id="attachment_64736" align="alignleft" width="300"]Пореден скандал в Къртицата Пореден скандал в Къртицата[/caption]

Майката на две близначета нарече Тютюнджиева "малка пикла". Не е ясно какво точно е провокирало грозната обида. Очевидно Марина се е подразнила на изказване на Бориса, че това е само една игра, която не трябва да се приема твърде навътре.

Форумци обаче се съмняват, че думите на Марина са в резултат не на друго, а на завист към доста по-красивата от нея участничка. Както знаете, Бориса определено е обект на сериозни ухажвания от страна на мъжете в шоуто и това най-вероятно е подразнило Марина, коментират феновете.

Обидните думи обаче достигнаха до ушите на Бориса и поредният скандал в Къртицата беше неминуем. Единствено намесата на останалите участници предотврати женския бой между двете подивели дами. Вижте и вие във видеото екшъна между Бориса и Марина в Къртицата.