април 18, 2024

Скандалът Бориса-Емил вбеси феновете: Защо защитавате само нея?

https://kliuki.net/kliuki/skandalat-borisa-emil-vbesi-fenovete-zashto-zashtitavate-samo-neya/143060 Kliuki.net
Скандалът Бориса-Емил вбеси феновете: Защо защитавате само нея?

Скандалът Бориса-Емил в Къртицата изправи феновете на нокти, предлагат безплатен адвокат за охранителя

Скандалът Бориса-Емил зае централно място в живото предаване снощи и тепърва предстои да бъде разнищван и в следващите дни. Бориса Тютнджиева се връцна заради намека на Емил Каменов, че е прекарала нощта в хотелската стая на холивудска звезда. Охранителят дори не си направи труда да споменава имена. Това обаче вбеси правещата се на много морална манекенка и тя патетично обяви, че ще съди Емил, понеже уронвал имиджа й.

[caption id="attachment_65327" align="alignleft" width="300"]Скандалът Бориса-Емил тепърва ще се разраства Скандалът Бориса-Емил тепърва ще се разраства[/caption]

И това е едва началото. Скандалът Бориса-Емил стана още по-сериозен, след като услужливите Иван и Андрей също скочиха срещу Емил, защитавайки Бориса, която, както знаете, е лице на ТВ7 - телевизията, в която се изявяват и те. И дори и бяха повикали адвокат в студиото, който да защитава правата на "наранената" Бориса.

Само че къде са в случая правата на Емил, който дори не е споменавал имена в разказа си, недоумяват форумци. Феновете буквално побесняха срещу лицемерното поведение на Иван и Андрей, които забравиха, че именно те разгласиха скандала." Чакайте малко! Първо, вие разгласихте новината, следователно вие сте виновни за скандала! Можеше просто да не го излъчвате и да го оставите между тях. Емил не е казал никакви имена, Борислав спомена Сталоун. Второ, вие сте подготвени за тоя фарс с адвоката в студиото. Нали уж нямате представа дали тя ще повдигне дело?", "Долни интриганти", са част от най-меките определения по адрес на Иван и Андрей.

Появиха се дори мнения, че водещите се опитват да се отърват от Емил Каменов заради агресивното му поведение и заплахи срещу тях. "Опитват се да го махнат от предаването и да му навлекат проблеми за неговите заканвания към тях", убедени са форумци.

И за да не се стигне дотам, че Емил да стане жертва на манипулации, онлайн потребители, които твърдят, че са професионални адвокати, предложиха услугите си на охранителя, при това напълно безплатно. "Щом като се грижите само за интереса на Бориса, аз пък ще защитавам Емил Каменов и то безплатно!", категоричен е един от тях.