декември 02, 2022

Славена Вътова втрещи с безумен тоалет в Черешката на тортата (Миската лъска имидж след изневярата – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/slavena-vatova-vtreshti-s-bezumen-toalet-v-chereshkata-na-tortata-miskata-laska-imidzh-sled-iznevyarata-snimki/166277 Kliuki.net
Славена Вътова втрещи с безумен тоалет в Черешката на тортата (Миската лъска имидж след изневярата – Снимки)

Миската се барна с дизайнерски юрган в инвестиционно жилище, смеят й се зрители, видя kliuki.net

Славена Вътова бе последният участник в Черешката на тортата от новия сезон за тази седмица. Мис България явно след изневярата е решила да си лъсне имиджа. Като се покаже като перфектна домакиня и голяма въртокъщница.

Само, че Славена не посрещна гостите си в семейното гнездо. Избра инвестиционен апартамент, който продава.

Миската посреща гости в тоалет "ала розово фламинго"

Моделката сготви претенциозно вегетарианско меню без месо, само със здравословни продукти. Единствено за Мартин приготви пържени кюфтенца. Които зрителите одобриха като единственото ястие, ставащо да се нахраниш.

Останалите манджи определиха като бъркочи. Славена Вътова се справи с готвенето доста бързо, а единствената забележка, която получи бе, че често си пипа косата, което им се видя доста гнусно.

Моделката  обаче изби рибата когато посрещна своите гости в нещо подобно на розово перде от турски сериал. Други определиха тоалета й на розова гума за трактор или на юрганче. Заради накатената като драперия материя в горната част и прекалено късата поличка. И коментират домакинята така: „Показност, показност...добре, че не спечели, щеше да е прекалено...’, „Най - накрая последната вечер никой няма да се съобразява с тази мрънкаща особа… цялата седмица всички готвиха за нея и заради нея.. и нейните капризи!”, „Славена изби рибата с тоалета си. Няма по-неподходяща дреха за посрещане на гости у дома от това.”