април 19, 2024

Слави и Мартина не са разделени, стягат общ дом?

https://kliuki.net/kliuki/slavi-i-martina-ne-sa-razdeleni-styagat-obsht-dom/146010 Kliuki.net
Слави и Мартина не са разделени, стягат общ дом?

Слави и Мартина не са се разделяли, танцьорката сама пожелала да се покриеСлави и Мартина строят къща, в която да живеят заедно

Слави и Мартина не са се разделяли изобщо! Това твърди редовен читател на kliuki.net, който се кълне, че е запознат със случващото се между шоумена и балерината. Мъжът, пожелал да остане анонимен, разкри, че гологлавият водещ и половинката му не само, че не са разделени, както се тръби в медиите от месеци, ами дори и стягат общия си дом.

[caption id="attachment_89074" align="alignleft" width="300"]Слави и Мартина не са се разделяли Слави и Мартина не са се разделяли[/caption]

Двамата са се захванали със строежа на къща в покрайнините на София, в която да създадат семейство и да отгледат децата си, твърди източникът ни. Ако думите му се окажат истина, то това ще означава, че Слави и Мартина са успели да преметнат феновете си и да ги накарат да вярват, че двамата са разделени. За да могат да се наслаждават на спокойствие на любовта си. Похват, до който прибягват все повече родни знаменитости, сред които Алисия и Ники Михайлов и Преслава и Жоро Бирмата.

Слави и МартинаСпоред близки на танцьорката, тя сама е пожелала да се скрие от светлините на прожекторите и затова се е оттеглила от Магаданс. И е помолила Слави да заличи името й сред балерините, тъй като не смятала да се завръща при тях. Това пък накара доста фенове да се съмняват, че Огнянова може да е бременна и затова да е прекратила публичните си изяви. "Просто се крие, тъй като не иска новината да се разчува", коментират онлайн потребителите.

Дали в съмненията им има нещо вярно, ще разберем съвсем скоро. Припомняме ви, че според слуховете Слави и Мартина са скъсали след като водещият изловил половинката си в изневяра и незабавно я изхвърлил от живота и от предаването си.