март 29, 2024

Слави и Мартина скъсали заради Десислава?

https://kliuki.net/kliuki/slavi-i-martina-skasali-zaradi-desislava/145184 Kliuki.net
Слави и Мартина скъсали заради Десислава?

Слави и Мартина разделени заради певицата, която в момента е жури в "Гласът на България"Слави и Мартина потвърдено не са заедно

Слави и Мартина са се разделили заради Десислава! Пикантната клюка от няколко седмици обикаля из кулоарите на бТВ, а основните герои в нея не си правят труда да я опровергаят. Според мълвата ангелогласната певица и гологлавият водещ са се сближили особено много покрай съвместната си работа в "Гласът на България". Както знаете, шоуменът е продуцент на музикалното риалити, а певицата е част от журито.

[caption id="attachment_83597" align="alignright" width="300"]Слави и Мартина са разделени заради Десислава Слави и Мартина са разделени заради Десислава[/caption]

Постоянното време, което прекарват заедно, си казало своето и отношенията им преминали от професионални в доста по-лични. Това се случило през лятото, когато започнали снимките за формата. Още тогава Трифонов и Десислава започнали да се срещат тайно, зад гърба на половинките си.

Както знаете, блондинката от доста време се пише обвързана с ММА боеца Светлозар Савов. Нейни близки обаче издават, че отношенията помежду им отдавна куцат, основно заради голямата разлика във възрастта - цели 10 години, в полза на Десислава.

Освен това певицата все по-често се замисляла за семейство, докато Савов предпочитал да се концентрира върху кариерата си. Да не говорим и че ММА боецът не притежава финансовите възможности на Слави, което пък гарантира на позалязлата Десислава спокоен живот.

В същото време пък Слави и Мартина от доста време не се бяха появявали заедно, а преди около месец се разбра, че двамата официално са скъсали. Танцьорката дори е била натирена от шоуто да си търси друга работа. Още тогава запознати с нрава на Дългия разкриха, че той си е намерил нова любовница, заради която е изоставил дългогодишната си половинка.

Появи се дори информация, че фаталната жена е засукана пловдивчанка, на която Слави купил апартамент и кола, предават от vsekiden.com. Самият шоумен отказва да коментира личния си живот. Десислава обаче не си направи труда да отрече, че между нея и шефа й има нещо повече от професионални отношения.